Altta kazan kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

Ligin alt sıralarında, düşme potasına yakın Salar Belediyespor ile Sinanpaşa Belediyespor'la 1 Nolu sahada karşılaşacak Süper Amatör Lig'de mücadele eden 12 takımdan, 3'ü düşme potasında yer alıyor. Salar Belediyespor ve Sinanpaşa Belediyespor düşme hattına en yakın ekipler olarak 8 ve 9'uncu sırada bulunuyor. Salar 16 puanla 9'uncu, Sinanpaşa ise 18 puanla Salar'ın üzerinde 8'inci sıradaki [&hellip]

Altta kazan kaynıyor

Ligin alt sıralarında, düşme potasına yakın Salar Belediyespor ile Sinanpaşa Belediyespor’la 1 Nolu sahada karşılaşacak

Süper Amatör Lig’de mücadele eden 12 takımdan, 3’ü düşme potasında yer alıyor. Salar Belediyespor ve Sinanpaşa Belediyespor düşme hattına en yakın ekipler olarak 8 ve 9’uncu sırada bulunuyor. Salar 16 puanla 9’uncu, Sinanpaşa ise; 18 puanla Salar’ın üzerinde 8’inci sıradaki yerini korumaya çalışıyor. Kaybedenin son 3 hattına daha da yaklaşacağı ligde maçın sonucu merakla bekleniyor. Salar galip gelirse Sinanpaşa’nın son 3 takımla arasındaki fark kapanacak. Sinanpaşa’nın galibiyeti ise, Salar’ı da diğer 4 takımla birlikte düşme hattına yaklaştıracak.
Son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle yükselişe geçen Sinanpaşa, karşılaşmanın favorisi olarak görülüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme