• Haberler
  • Gündem
  • Altıntaş'ın 14. şubesi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Altıntaş'ın 14. şubesi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Altıntaş Tekstil Ayakkabı Ucuzluk Pazarının 14'üncü şubesi 13 Nisan Cumartesi günü Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmete açıldıAltıntaş Tekstil Ayakkabı Ucuzluk Pazarı İşletmecisi İsa Altıntaş, vatandaşın gösterdiği yoğun ilgiye karşı 14'üncü şubeyi açmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu söyledi.İşletmeci İsa Altıntaş, şehir içi ve dışında çok sayıda mağaza ile halka hesaplı şekilde hizmet verdiklerini bu noktada 14'üncü şubeyi açtıklarını [&hellip]

Altıntaş Tekstil Ayakkabı Ucuzluk Pazarının 14’üncü şubesi 13 Nisan Cumartesi günü Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmete açıldı
Altıntaş Tekstil Ayakkabı Ucuzluk Pazarı İşletmecisi İsa Altıntaş, vatandaşın gösterdiği yoğun ilgiye karşı 14’üncü şubeyi açmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu söyledi.
İşletmeci İsa Altıntaş, şehir içi ve dışında çok sayıda mağaza ile halka hesaplı şekilde hizmet verdiklerini bu noktada 14’üncü şubeyi açtıklarını kaydetti.
Altıntaş şöyle konuştu:
“Altıntaş mağazaları olarak 10 yıldır halkımıza hizmet veriyoruz. On yıldır iç çamaşırı, giysi ve ayakkabı da dâhil ucuz, hesaplı ürünlerini halkımıza sunuyoruz. Toplumun en az yüzde 50’lik kesimine hitap ediyoruz. Bay, bayan, çocuk giyim anlamında hesaplı hizmeti 14’üncü şubemizde vermeye devam ediyoruz.”
>>  Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme