• Haberler
  • Spor
  • Altınsoy'dan Tortop'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Altınsoy'dan Tortop'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Spor Genel Müdürü Yardımcısı Ömer Altınsoy Atletizm Antrenör Gelişim Semineri için geldiği Afyonkarahisar'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyette Tortop'u ziyarete gelmişti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop'u ziyaret [&hellip]

Spor Genel Müdürü Yardımcısı Ömer Altınsoy Atletizm Antrenör Gelişim Semineri için geldiği Afyonkarahisar’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyette Tortop’u ziyarete gelmişti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u ziyaret eden Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.
18-20 Mart Afyonkarahisar’da yapılacak olan Atletizm Antrenör Gelişim Semineri’ne katılmak üzere Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ömer Altınsoy Spor Kompleksi’ndeki Atletizm sahasını, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Stadyumu ve yan sahaları gezdi. Altınsoy, Komplekse tam not verdi. Emeği geçenlere teşekkür eden Altınsoy Afyonkarahisar’ın adının artık spor alanında da ün salacağına dikkat çekti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme