• Haberler
  • Genel
  • Altınordu’ya 90+4’te boyun eğdik – Kocatepe Gazetesi

Altınordu’ya 90+4’te boyun eğdik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor play-off'un ilk maçında karşılaştığı Altınorduspor karşısında önce 1-0 geriye düştü. Daha sonra Hasan’ın golüyle eşitliği sağlayan Afyonkarahisarspor, 90+4’üncü dakikada yediği golle 2-1 yenildi. Şimşek bu sonuçla 2. Lig’e yükselme umutlarını gelecek seneye bıraktı Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’ta grup mü-sabakalarını ikinci olarak tamamlayan Afyonkarahisarspor, şampiyonluğu Kırklarelispor’a kaptırmasının ardından gözünü Play-Off müsabakalarına dikmişti. Şimşek, [&hellip]

Altınordu'ya 90+4'te boyun eğdik

Afyonkarahisarspor play-off’un ilk maçında karşılaştığı Altınorduspor karşısında önce 1-0 geriye düştü. Daha sonra Hasan’ın golüyle eşitliği sağlayan Afyonkarahisarspor, 90+4’üncü dakikada yediği golle 2-1 yenildi. Şimşek bu sonuçla 2. Lig’e yükselme umutlarını gelecek seneye bıraktı

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’ta grup mü-sabakalarını ikinci olarak tamamlayan Afyonkarahisarspor, şampiyonluğu Kırklarelispor’a kaptırmasının ardından gözünü Play-Off müsabakalarına dikmişti. Şimşek, dün Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Altınorduspor’la karşılaştı. Saat 20.30’da başlayan mücadele tam anlamıyla bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Eskişehir Atatürk Stadyumu’na gelen 2000 civarında taraftar Afyon’a boynu bükük döndüı. Rakibine karşı ilk yarıda başarılı bir mücadele ortaya koyan Afyonkarahisarspor, ikinci yarıda önce 1-0 geriye düştü. Daha sonra maçı bırakmayan Afyonkarahisarspor ikinci devrenin ortalarında Hasan Hatipoğlu’nun şık golüyle durumu eşitledi. Karşılaşmaya 5 dakika daha eklendi. Maçın son dakikalarında Altınorduspor Afyonkarahisarspor kalesine daha fazla gol için yüklenmeye başladı. Ceza sahasının yan çizgisine yakın yerden Altınorduspor serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşta arka direkte Hikmet topun sahibi oldu. Düzeltip sert bir vuruş çıkartan Hikmet, Altınorduspor’un 2’nci golünü kaydetti. Bu golden bir kaç saniye sonra da maç sona erdi. Müsabaka sonunda Afyonkarahisarsporlu futbolcular büyük bir şok yaşarken Eskişehir’e gelen çok sayıda Afyonkarahisarsporlu taraftarlar üzgün bir şekilde Afyon’a geri döndü.

Altınordu’ya karşı şansımız yine tutmadı
Afyonkarahisarspor, Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçın ilk yarısında başa baş bir mücadele ortaya koymasına rağmen
son dakika golüyle 2. Lig umutlarını kaybetti. Afyonkarahisarsporlu futbolcular maç sonu büyük üzüntü yaşadılar

Dk. 10 Afyonkarahisarspor atağında sağ kanattan Tarık, ceza sahasına girerken yerde kaldı. Afyonkarahisarspor, serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Burak Emre’nin vuruşu üstten auta çıktı.
Dk. 14 Afyonkarahisarspor atağında Tarık, şık hareketlerle ceza sahasına girmek üzereyken topu Ayhan’a aktardı. Ayhan, topu bekletmeden ceza sahası içine ortaladı. Ömer topa kafasıyla dokundu, defans topu uzaklaştırdı.
İlk yarı da Afyonkarahisarspor, başa baş bir mücadele ortaya koydu. İlk devre 0-0 eşitlikle sonlandı.
Altınordu devreye golle başladı.
47’nci dakikada Altınorduspor’un golü geldi. Altınorduspor, ceza sahası yayının üzerinden frikik kazandı. Topun başına geçen Berkay, topu güzel bir vuruşla Afyon ağlarına gönderdi. 1-0
66’ncı dakikada gelişen Afyon atağında Tarık sağ kanattan Altınordu ceza sahasına ortaladı. Ayhan’ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
87’nci dakikada sağ kanattan gelişen Afyon atağında sağ kanattan yapılan ortaya Hasan sahip oldu. Topu düzleyip yerden sert vuran Hasan, topu ağlarla buluşturdu.
90+4’üncü dakikada Altınorduspor kaleyi çaprazdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Arka direğe yapılan ortaya Altınorduspor defansından Hikmet sahip oldu. Topu düzleyip sert vuran Hikmet, Altınorduspor’un 2’nci sayısını kaydetti. Bu sonuçla Play-Off müsabakasını Altınorduspor 2-1 kazanırken Afyonkarahisarspor’un 2.Lig umutları da suya düştü.

Maçı çok sayıda Afyonlu takip etti

Afyonkarahisarspor’un Altınorduspor’la yaptığı müsabakayı çok sayıda Afyonkarahisarspor taraftarı da takip etti. Mor-beyazlı ekibi bu maçta yalnız bırakmayan Haşigolar, Eskişehir’den üzgün döndü.
Protokol tam takım Eskişehir’de
Afyonkarahisarspor’u protokol üyeleri de yalnız bırakmadı. Altınorduspor karşısında Play-Off maçına çıkan Şimşek’i yaklaşık 2 bin taraftarın yanı sıra Vali İrfan Baljanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Onursal Başkan Salim Pancar da yalnız bırakmadı.

Bakmadan Geçme