Altınordu Afyon'da top başı yaptı

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Altınordu, Cuma gününe kadar Afyonkarahisar'da kamp yapacak. Denizlispor ve Eskişehirspor'la 2 hazırlık maçı yapacak olan Altınordu'da çalışmalar önceki gün başladı.Afyonkarahisar öncesinde iki kamp yaptıklarına dikkat çeken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 'İlk ve ikinci kampımızı bitirdik. Afyonkarahisar'da üçüncü kamp dönemine gireceğiz. Rakiplerle, maç yapmak için buraya [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Altınordu, Cuma gününe kadar Afyonkarahisar’da kamp yapacak. Denizlispor ve Eskişehirspor’la 2 hazırlık maçı yapacak olan Altınordu’da çalışmalar önceki gün başladı.
Afyonkarahisar öncesinde iki kamp yaptıklarına dikkat çeken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İlk ve ikinci kampımızı bitirdik. Afyonkarahisar’da üçüncü kamp dönemine gireceğiz. Rakiplerle, maç yapmak için buraya geldik. Denizlispor ve Eskişehirspor’la olmak üzere iki hazırlık maçı yapacağız. Cuma günü dönmeyi düşüyoruz. Amacımız Afyonkarahisar’ı maç yaparak geçirmek olacak. Bir çok aşamayı geçtik, özellikle fiziksel, taktiksel anlamda, artık maçlar bizim için güzel bir sınav. Onu da burada değerlendirmek istiyoruz. Futbolcularım hepsi hazır durumda. Tabi ki lige kadar daha hazır olmamız gereken seviye var. Onun için de bu kampı böyle düşünüyoruz. Şimdi Murat ve Mirkan aramıza katıldı. Kendi öz kaynağımızdan birçok oyuncu bizimle birlikte, baktığımızda kadromuz yeterli seviyede ama ileriye dönük bir orta saha arayışımız devam ediyor. Belki hazırlık maçlarında ihtiyaç duyarsak bir oyuncu daha katabiliriz ama şuan bile kadromuz yeterli. Şu an ileriye dönük orta saha ile görüşmemiz devam ediyor. En kısa zamanda neticelendiririz” dedi.  
“GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR LİG”
Ligin zor bir lig olduğunu aktaran Teknik Adam Eroğlu, “3 yıldır bu ligde gerçekten ses getirdik. Hem yetiştirici hem yarışmacı anlamında, son haftalara kadar belki Play-Off’u kovaladık. Bu sezon seriye daha erken başlamak ve istikrarı ilk maçlardan itibaren yakalamak istiyoruz. Bu potansiyele sahibiz. Ligde isim olarak birçok güçlü takım var. Belki futbolun çok oynanmadığı bir lig, daha çok oynatmamaya yönelik bir ligimiz var. Gerçekten çok zor bir lig. Belki Süper Lig’den daha zor. Biz de bu ligde artık neler yapabileceğimizi, nasıl başarabileceğimizi yaşayarak öğrendik. Futbolcularımız da buna adapte olmaya başladı. Yeni sezonda ligde ilk 6’nın içerisinde yer alarak play-off’a kalmak istiyoruz. Tabii ki kolay olmayacak ama bunu zorlayacak kapasiteye sahibiz. İlk maçlardan itibaren kendi kimliğimizi, kendi oyun sistemimizi oturtup hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“SPOR ADINA YAPILAN
YATIRIMLAR GÜZEL”
Ayfonkarahisar’da spor alanında yapılan yatırımları değerlendiren Eroğlu, “Tabi duyuyorduk fakat Afyonkarahisar’a ilk kez geldik. Bir hazırlık var, bir çaba var, sahaların yapılması, çoğaltılması, dün akşam geldik, ilk çalışmalarımızı yapıyoruz. Afyon’un böyle bir şeyler yapması spor adına güzel. Kulüp anlamında da baktığımızda 2. Lige çıktılar, belli bir hareketlilik var spor anlamında. Bu tesislerin genişlemesi birçok takımın buraya gelmesini sağlayacaktır. Ama tabi ki yapılmasıyla birlikte organizasyon da iyi olması gerekiyor. Bizde yeni geldik, yapan arkadaşlar bu anlamda fedakarlık gösteriyor, bizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyorlar. Bizde bu üç, dört günü en iyi şekilde geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme