• Haberler
  • Genel
  • Altınkaya'nın acı günü – Kocatepe Gazetesi

Altınkaya'nın acı günü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya'nın annesi Atike Altınkaya'nın cenazesi İmaret Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Afyonkarahisar Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Yardımseverliği ile bilinen Atike Altınkaya'nın cenazesine yakınları ve sevenlerinin ile Vali Haluk İmga'nın yanı sıra il müdürleri katıldı. Yoğun bir katılımla kılınan cenaze namazının ardından omuzlar üzerinde taşınan Altınkaya, Afyonkarahisar Asri [&hellip]

Altınkaya’nın acı günü

Afyonkarahisar Otobüs İstasyonu Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya’nın annesi Atike Altınkaya’nın cenazesi İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Afyonkarahisar Asri Mezarlığı’nda defnedildi.
Yardımseverliği ile bilinen Atike Altınkaya’nın cenazesine yakınları ve sevenlerinin ile Vali Haluk İmga’nın yanı sıra il müdürleri katıldı. Yoğun bir katılımla kılınan cenaze namazının ardından omuzlar üzerinde taşınan Altınkaya, Afyonkarahisar Asri Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme