• Haberler
  • Genel
  • Altın Bilezik projesi tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Altın Bilezik projesi tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Topluluğu ile Atiker Akademi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Altın Bilezik Projesi tanıtıldı Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Genç Liderler Öğrenci Topluluğu Başkanı Gökhan Toker gerçekleştirdi. Toker, öğrenci topluluğu olarak Afyonkarahisar'daki ve üniversitedeki gençlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelere imza atmayı sürdüreceklerini [&hellip]

Altın Bilezik projesi tanıtıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Topluluğu ile Atiker Akademi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Altın Bilezik Projesi tanıtıldı

Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Genç Liderler Öğrenci Topluluğu Başkanı Gökhan Toker gerçekleştirdi.
Toker, öğrenci topluluğu olarak Afyonkarahisar’daki ve üniversitedeki gençlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelere imza atmayı sürdüreceklerini söyledi.
Toker’in ardından Atiker Yazılım Bayi Kanal Yöneticisi Sertaç Papan kürsüye gelerek Atiker Şirketler Grubu’nu ve Şirket Akademisini anlattı ve ülkemizde değişen ekonomik dengelerin iş dünyasına yansımaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Etkinlik Atiker Akademi’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği Altın Bilezik Projesi hakkındaki sunumla devam etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme