Altı Nokta Körler Derneği'nden anlamlı etkinlik

Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan, vefat eden dernek üyeleri ve şehitler için Yasin-i Şerif okuttuklarını bu vesile ile dernek üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi   Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nce 2018 yılından itibaren geleneksel hale getirilen derneğe hizmet veren vefat eden tüm üyelerin ruhlarına ithafen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde düzenlenen Yasin-i [&hellip]

Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan, vefat eden dernek üyeleri ve şehitler için
Yasin-i Şerif okuttuklarını bu vesile ile dernek üyeleriyle bir araya geldiklerini söyledi

Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nce 2018 yılından itibaren geleneksel hale getirilen derneğe hizmet veren vefat eden tüm üyelerin ruhlarına ithafen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen Yasin-i Şerif okutma programı Kovid-19 pandemesi nedeniyle bu yıl 14 Ağustos 2021 Cumartesi günü öğlen dernekte gerçekleştirildi. Programda şehitlerimize de dua edildi.
Etkinlik hakkında bilgi veren Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Hakan Erdoğan şunları kaydetti: “Derneğimize 22 yıldır hizmet veren, hizmet alan vefat eden görme engelli kardeşlerimizle şehitlerimizin ruhlarına ithafen Yasin-i Şerif okutmak için bir araya geldik. Dua öncesi konuklarımıza pilav ikramında bulunduk. Daha sonra dernek üyelerimizden Denetleme Kurulu Başkanımız ve Kurucu Başkanımız Hamit Karapınar ve İbrahim Görgün tarafından ilahiler okundu. Ardından 8 imam tarafından Yasin-i Şerif okundu. Programımıza; Görme engelli kardeşlerimiz aileleriyle birlikte katılırken, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Demirhöyük, Çevre Denetim personeli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Süleyman Sezer ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri olmak üzere toplam 180 kişi katıldı.”
Katılımları nedeniyle konuklarına teşekkür eden Hakan Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Vefat ederek aramızdan ayrılan dernek üyelerimize, aziz şehitlerimize gelenekselleştirdiğimiz Yasin-i Şerif okutma etkinliğiyle bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Orman yangınları ve sel felaketine maruz kalan kardeşlerimizden vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Yasin-i Şerif okuyan imamlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme