Altı Nokta Körler Derneği 25 Yaşında

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Dernek'in kuruluşunun 25'inci yıldönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi

Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, Dernek’in 25’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı. Erdoğan, “Bugün Derneğimizin 25’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla vefat eden üyelerimiz ve hasta kardeşlerimiz şehitlerimiz adına Yasin-i Şerif programı gerçekleştirdik. Programımıza üyelerimiz ve aileleri vefat etmiş üyelerimizin aileleri de dahil olmak üzere Sandıklı’dan İscehisar’dan Şuhut’tan merkezden 100 kişi katıldı” dedi.

ERDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yasin-i Şerif okuyan Kurucu Başkanımız Sayın Hamit Karabunar’a ve Sandıklı’dan gelen üyelerimizden Halil İbrahim Görgün‘e sonsuz şükranlarımı sunarım. İkramlar konusunda ve sandalye masa çadır konusunda destek olan başta Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal’a, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Taner Çelik’e ve Lafçıoğlu Kasap Sahibi Sayın İsmail Lafçıoğlu’na, kıymetli eşi Fatma Lafçıoğlu’na, Kıbrıs Gazisi kıymetli babam Hacı Selami Erdoğan’a, üyelerimizden Nurten Gündüz ve kurucu üyelerimizden Hüseyin Ünlü, Şerife Gönül ve dernek gönüllülerimiz Canan Altınok ve İsmail Hakkı Uzun’a sonsuz şükranlarımı sunarım. Yıllardır dernekte her şeyimize koşan annemiz Hanife Köker’e ve kıymetli eşi Çetin Köker’e şükranlarımı sunarım. Şube Kadın Meclis Başkanı Sayın Pınar Erdoğan ve kadınlarımıza şube gençlik meclisi başkanımız Sayın Merve Köker ve gençlik meclisimize, Eski yönetim kuruluna yeni yönetim kuruluna tüm üyelerin ve ailelerine sonsuz şükranlarımı sunarım.”

“25 YILDIR ÇINAR GİBİ”

Kutlama programının bundan sonra da devam edeceğini aktaran Erdoğan, “Derneğimiz sadece merkezde değil, ilçe, köy kasabada da faaliyet göstermektedir. 25 yıldır bir çınar gibi devam eden derneğimiz her türlü faaliyette bulunmaktadır. Kardeş derneğimiz Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Doku Nakillileri Dernek Başkanı Kıymetli Ahmet Akdağ ve kıymetli eşi Sema Akdağ ve yönetim kuruluna da katıldıkları için sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme