• Haberler
  • Spor
  • Altan Bahçeşehir'e 'Evet' dedi – Kocatepe Gazetesi

Altan Bahçeşehir'e 'Evet' dedi – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Afyon Belediyespor'un oyuncularından ve Kaptanı Altan Erol, gelecek sezon için takımda değil. Bahçeşehir Koleji'nden reddedilmeyecek bir teklif alan Altan Erol, Afyon Belediye'nin durumunu üzerine teklife 'Evet' dedi. Mevcut yönetimden izin alarak teklifi kabul eden Altan Erol, gelecek sezon Bahçeşehir Koleji'nin formasını giyecek.1983 doğumlu, 1.94 metre boyundaki [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Afyon Belediyespor’un oyuncularından ve Kaptanı Altan Erol, gelecek sezon için takımda değil. Bahçeşehir Koleji’nden reddedilmeyecek bir teklif alan Altan Erol, Afyon Belediye’nin durumunu üzerine teklife “Evet” dedi. Mevcut yönetimden izin alarak teklifi kabul eden Altan Erol, gelecek sezon Bahçeşehir Koleji’nin formasını giyecek.
1983 doğumlu, 1.94 metre boyundaki Altan Erol; Oyak Renault altyapısından yetiştikten sonra Mersin Büyükşehir Belediye, Erdemirspor, Gaziantep Basketbol formasını giydi. Son iki sezonunu Afyon Belediye’de geçiren ve Afyon Belediye’de 2018-19’da 22.6 dakika, 8.9 sayı, 3.2 ribaund, 1.2 asist istatistikleri üretti.

Bakmadan Geçme