Alt yapıdan kaleci takviyesi yapılacak

Özer’in takımdan ayrılmasıyla takımda yalnızca iki kaleci kaldı. Murat ve Süleyman’dan faydalanacak Afyonkarahisarspor’a alt yapıdan kaleci takviyesi yapılacak. Özer’in takımdan gönderilmesinin ardından Afyonkarahisarspor’da eldiven Murat ve Süleyman’a kaldı. Dün yapılan idmanda Murat’ın belinde hafif ağrılarının bulunduğu öğrenildi. Murat’ın ağrıları nedeniyle Kaleci Antrenörü Ünal Tonbul tarafından fazla riskli hareketlere sokulmadı. Özer’in takımdan ayrılmasından sonra takımda yedek [&hellip]

Alt yapıdan kaleci takviyesi yapılacak

Özer’in takımdan ayrılmasıyla takımda yalnızca iki kaleci kaldı. Murat ve Süleyman’dan faydalanacak Afyonkarahisarspor’a alt yapıdan kaleci takviyesi yapılacak.

Özer’in takımdan gönderilmesinin ardından Afyonkarahisarspor’da eldiven Murat ve Süleyman’a kaldı. Dün yapılan idmanda Murat’ın belinde hafif ağrılarının bulunduğu öğrenildi. Murat’ın ağrıları nedeniyle Kaleci Antrenörü Ünal Tonbul tarafından fazla riskli hareketlere sokulmadı. Özer’in takımdan ayrılmasından sonra takımda yedek kaleci sıkıntısı da olacak gibi görünüyor. Bu konuda bir açıklama yapan Teknik Direktör Orhan Yüce, “Özer’in takımdan ayrılışının sıkıntı yaratmaması için çalışacağız. Alt yapıdan bir kaleci takviyesi yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme