Alt yapıdan gelenler göz doldurdu

AFJET Afyonspor'un Spor Toto 1. Lige terfi etmesiyle birlikte alt yapıdan as kadroya kazandırmak zorunda olduğu oyuncular oynanan hazırlık maçlarında göz dolduruyor. Yapılan çalışmalar ile takımla birlikte hem antrenmanlara çıkan hem de maçlarda zaman zaman görev alan oyuncular performansları ile as kadroyu hak ettiklerini gösterdi. Özellikle Hasan Kutlu Ümraniyespor maçında sergilediği performansla takımdaki yerini sağlama [&hellip]

AFJET Afyonspor’un Spor Toto 1. Lige terfi etmesiyle birlikte alt yapıdan as kadroya kazandırmak zorunda olduğu oyuncular oynanan hazırlık maçlarında göz dolduruyor. Yapılan çalışmalar ile takımla birlikte hem antrenmanlara çıkan hem de maçlarda zaman zaman görev alan oyuncular performansları ile as kadroyu hak ettiklerini gösterdi. Özellikle Hasan Kutlu Ümraniyespor maçında sergilediği performansla takımdaki yerini sağlama aldı. Kutlu, bir pozisyon gereği savunmada yaptığı bir hamle ile izleyenlerin takdirini topladı.
Zeki Sevimli ve Furkan Şahin ise daha önce oynadıkları Bursaspor ve Balıkesir Baltok maçlarında sergilediği performansla olayın ciddiyetinin farkında olduğunu gösterdi.

Bakmadan Geçme