• Haberler
  • Genel
  • Alt yapıda hedef başarı – Kocatepe Gazetesi

Alt yapıda hedef başarı – Kocatepe Gazetesi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak AFJET Afyonspor'un alt yapısından sorumlu Teknik Direktörü Soner Ballıpınar bu sene ilk defa oluşturulan alt yapı hakkında bilgi aktardı Yeni bir oluşum içerisine girerek Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'un alt yapı sorumlusu Soner Ballıpınar, 2014-2015 sezonunda AFJET Afyonspor'un sadece Bölgesel Amatör Lig'de değil U-11, 13 [&hellip]

Alt yapıda hedef başarı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak AFJET Afyonspor’un alt yapısından sorumlu Teknik Direktörü Soner Ballıpınar bu sene ilk defa oluşturulan alt yapı hakkında bilgi aktardı

Yeni bir oluşum içerisine girerek Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’un alt yapı sorumlusu Soner Ballıpınar, 2014-2015 sezonunda AFJET Afyonspor’un sadece Bölgesel Amatör Lig’de değil U-11, 13 ve 14 liglerinde de mücadele edeceklerini belirtti. Altyapıdan Murat Çekiç’le birlikte sorumlu olduklarını belirten Ballıpınar, “Uzun süren bir Fenerbahçe yaz okulu görevim vardı. Yeni oluşan AFJET Afyonspor için alt yapı oluşturuldu, ben ve Murat Çekiç alt yapıda görev yapacağız. Antrenmanlarımız haftada 3 gün olarak gerçekleştirmek istiyoruz.” diye konuştu.
Alt yapının yönetim tarafından desteklendiğini ifade eden Ballıpınar; “Afyonkarahisar’da alt yapı kavramı biraz geç kalınmış bir şey. Yeni oluşum AFJET Afyonspor’u kurduğunda A takımdan ziyade alt yapıya da önem verdiler ve hedefler de belli. İnşallah bu sene her şeyin en iyisi olacak. Şu anda AFJET Afyonspor’a iki sporcumuzu gönderdik. İnşallah devamı gelecek” ifadesine yer verdi.
2. Lig ekiplerinden Turgutluspor örneğinden de bahseden Ballıpınar; “Baktığınız zaman 2’nci Lig’de mücadele eden Turgutluspor alt yapıya önem veren takımlardan bir tanesi. Neden Afyonkarahisar’da ilerleyen yıllarda bir Turgutluspor gibi olmayalım?” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme