• Haberler
  • Genel
  • “Alt yapı çalışmaları yapıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Alt yapı çalışmaları yapıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Judo Antrenörü Çiğdem Bulut, şu an judo çalışmalarına tam olarak başlamadıklarını ve alt yapı faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Judo Antrenörü Çiğdem Bulut, Judo çalışmalarına tam manasıyla başlayamadıklarını öğrencilerinin daha çok genç olduğunu belirtti. Oyuna yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bulut, ‘Şuan tam manasıyla çalışmalara başlamadık. Öğrencilerimin alt yapısını hazırlıyorum. 5-6 yaşında judo öğrenmek isteyen öğrencilerimiz [&hellip]

"Alt yapı çalışmaları yapıyoruz"

Judo Antrenörü Çiğdem Bulut, şu an judo çalışmalarına tam olarak başlamadıklarını ve alt yapı faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

Judo Antrenörü Çiğdem Bulut, Judo çalışmalarına tam manasıyla başlayamadıklarını öğrencilerinin daha çok genç olduğunu belirtti. Oyuna yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bulut, ‘Şuan tam manasıyla çalışmalara başlamadık. Öğrencilerimin alt yapısını hazırlıyorum. 5-6 yaşında judo öğrenmek isteyen öğrencilerimiz var. Hepsi de judo hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Şu an sadece oyunlar oynayıp, taklalar atarak onları spora olan ilgisini arttırmaya ve alt yapısını hazırlamaya çalışıyoruz” dedi. Yarın (bugün) Sinanpaşa ve Şuhut’tan da judo öğrencilerinin Afyonkarahisar’a geleceklerini ifade eden Antrenör Çiğdem Bulut, “Yarın (Sinanpaşa ve Şuhut’tan da öğrenciler gelecek. Bir günlük bir çalışma yapacağız.Toplu halde merkezde buluşup Güreş Eğitim Merkezinde judo çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme