Alperenler'de nöbet değişimi

Alperen Ocakları İl Başkanı Selahattin Şirin görevini Mehmet Uluca'ya devretti   Ankara'da Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı ve Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Kâzım Birtane tarafından geçtiğimiz günlerde yetkilendirilen Mehmet Uluca nöbeti Ocak'ta düzenlenen devir teslim töreniyle Selahattin Şirin'den devr aldı. Alperen Ocak eski Başkanı Selahattin Şirin, [&hellip]

Alperen Ocakları İl Başkanı Selahattin Şirin görevini
Mehmet Uluca’ya devretti

Ankara’da Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet Bağcı ve Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Kâzım Birtane tarafından geçtiğimiz günlerde yetkilendirilen Mehmet Uluca nöbeti Ocak’ta düzenlenen devir teslim töreniyle Selahattin Şirin’den devr aldı.
Alperen Ocak eski Başkanı Selahattin Şirin, yeni Ocak Başkanı Mehmet Uluca ve ekibine başarılar diledi. Ocağın yeni Başkanı Mehmet Uluca şunları kaydetti: “Ocak Başkanlarımızdan Selahattin Şirin ve yönetimine hizmetleri için teşekkür ediyorum. Rabbim bütün kardeşlerimizden razı olsun. Afyonkarahisar ve gençliği için yeni projeler üzerinde çalıştık. Türk gençliğinin dinî ve millî değerlerine olan ilgi ve alâkalarını artırmaya yönelik organizasyonlar yaparak Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun istediği çizgide yürüyeceğiz. Yeni yönetim kurulu üyeleri olarak başarılı bir hizmet dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Rabbim bizi Afyonkarahisarlı hemşerilerimize Ocak Genel Merkezimize, yolunda yürümekten şeref duyduğumuz Şehit Liderimize mahcup eylemesin.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme