Alperenler Yayladağı kampını ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cemil Çoker, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çınar ve beraberinde ki Alperenlerle beraber Suriye sınırında ki Hatay Yayladağı bölgesine bir dizi ziyarette bulunduklarını belirtti.BBP İl Başkanı Cemil Çoker, bölgede ki kamplarda yaşayan Suriyeli ve Türkmen yetim çocukları ziyaret ederek, üzerlerinde ki olumsuz etki oluşturan savaşın izlerini silmeye çalıştıklarını kaydetti. Çoker [&hellip]

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cemil Çoker, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çınar ve beraberinde ki Alperenlerle beraber Suriye sınırında ki Hatay Yayladağı bölgesine bir dizi ziyarette bulunduklarını belirtti.
BBP İl Başkanı Cemil Çoker, bölgede ki kamplarda yaşayan Suriyeli ve Türkmen yetim çocukları ziyaret ederek, üzerlerinde ki olumsuz etki oluşturan savaşın izlerini silmeye çalıştıklarını kaydetti. Çoker şunları söyledi: “Bizler BBP ve Alperen Ocakları olarak ANDA Kardeşe Vefa Derneği öncülüğünde Suriye’li ve Türkmen yavrularımıza moral olmak, maddi ve manevi sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermek için ziyarette bulunduk. Savaşın en büyük sıkıntısını çocuklar çekiyor. Biz de bugün buradaki yetim ve öksüz yavrularımızla birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Yavrularımızla oyunlar oynadık. Maç yaptık ve biraz da olsa yüzlerinde ki o hüznü unutturmaya çalıştık. Afyon kamuoyunun yakından hatırlayacağı üzere yaklaşık iki senedir BBP ve Alperen Ocakları İl Başkanlığı olarak Türkmen dağı, bayır bucak bölgesi ve cephe gerisinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda, giyecek ve ayni yardım topladık. Buradan bir kez daha Afyonlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Evindeki patatesini, soğanını, ununu ve giysilerini bizlere ulaştırarak buradaki kardeşlerinin sıkıntılarını gidermek için büyük çaba harcadılar. Allah yaptıkları yardımları kabul buyursun.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme