Alperenler hesap soracak – Kocatepe Gazetesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cemil Çoker, ülke gündemini değerlendirdi. Çoker, çözüm sürecinin geldiği noktayı sert bir dille eleştirdi.SARAYDAKİLER HALDENANLAMAZVan'ın Çaldıran İlçe-si'nde teröristlerce gerçekleştirilen patlama sonucu 6 askerin şehit düştüğünü hatırlatan BBP İl Başkanı Cemil Çoker, 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren  terör örgütünün 'şehir savaşlarını' başlatmasıyla 483 güvenlik görevlisinin şehit düştüğünü dile getirdi. Terör [&hellip]

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Cemil Çoker, ülke gündemini değerlendirdi. Çoker, çözüm sürecinin geldiği noktayı sert bir dille eleştirdi.
SARAYDAKİLER HALDEN
ANLAMAZ
Van’ın Çaldıran İlçe-si’nde teröristlerce gerçekleştirilen patlama sonucu 6 askerin şehit düştüğünü hatırlatan BBP İl Başkanı Cemil Çoker, 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren  terör örgütünün “şehir savaşlarını” başlatmasıyla 483 güvenlik görevlisinin şehit düştüğünü dile getirdi. Terör sonucu 2 bin 859 güvenlik görevlisinin yaralandığını ifade eden Çoker; “On ayda 483 asker, polis PKK tarafından şehit edildi. Bence şu anda Türkiye’nin en önemli gerçeği budur! Lakin bu gerçek, ne kadar acıdır ki bu ülkeyi yönetenlerin gündemine bir türlü giremiyor.Ülke meselelerinden uzak, halkın derdiyle dertlenmeyen ve sırça saraylar da çoluk-çocuklarıyla mutlu mesut yaşayıp gidenler, şehitlerin,ailelerinin, çiftçinin, köylünün, işcinin, memurun halinden anlamıyor” dedi.
ANADOLU ÇOCUKLARININ
CANI PATLICAN MI?
Cemil Çoker, daha önce yaptığı açıklamalarda defalarca, “Bu ülkede Cumhurbaşkanı’nın, Başbakan’ın, paşaların ve zengin aga babalarının çocukları niçin askerlik yapmıyor” sorusunu sorduğunu belirtti. Çoker, “Sizin çocuklarınızın canı can da; Anadolu çocuklarının canı patlıcan mı? Sizin çocuklarınız gemicikler de,kumar masalarında, yatlar da, katlar da gününü gün edecek. PKK’nın karşısına fakir, köylü Anadolu çocuklarını çıkartacaksız. Bu mu sizin adaletiniz, bu mu sizin insanlığınız? Yerin dibine batsın sizin bu adaletiniz. Sizin vatana, millete, devlete ihanet edercesine başlattığınız çözüm süreci sayesinde, PKK dağdan şehre indi. Hani şehirlere silah depolarken,yollara mayınlar döşerken ses çıkartmadığınız PKK var ya, önceki gün yine 6 yiğidimizi katletti. Altı ocağa daha ateş düştü ve onların çocukları hayatlarının sonlarına kadar babasız kalacaklar” ifadelerini kullandı.
“SESİMİZİ DUYURAMADIK”
Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak çözüm sürecinde bas bas bağardıklarını ifade eden Çoker sözlerine şöyle devam etti: “Yanlış yapıyorsunuz. Çözüm süreciyle PKK  bitmez,daha da güçlenir. Yapmayın, etmeyin dedik. Vatana, millete yazık edeceksiniz dedik. Lakin kibri, egosu evrestin tepesine kadar çıkmış ve ‘’Benim her yaptığım doğrudur, ben yanlış yapsam da, doğru yapsam da millet bana yüzde 50 oy veriyor nasılsa’’ diyenlere sesimizi duyuramadık.   Allah’a andolsun ki, şehitlerimiz ve şehitlerimizin yetimleri, gazilerimiz emin olsun. Çözüm süreci bahanesiyle PKK’ya can suyu verenlerden, kısacası kendi hatalarının bedelini, Anadolu çocuklarına ödetenlerden, Alperenlerin iktidarında mutlaka hesap sorulacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme