• Haberler
  • Genel
  • Alper Potuk’tan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Alper Potuk’tan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı milli futbolcu Alper Potuk, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti Fenerbahçe’ye transferi olay olan ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Alper Potuk, yaz tatilini memleketi Afyonkarahisar’da geçiriyor. Bolvadin’de kendisine büyük sevgi göstersinde bulunulan Alper Potuk, Afyonkarahisar’a da gelerek tatilini değerlendiriyor. Alper Potuk dün de Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı [&hellip]

Alper Potuk'tan Çoban'a ziyaret

Afyonkarahisarlı milli futbolcu Alper Potuk, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Fenerbahçe’ye transferi olay olan ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Alper Potuk, yaz tatilini memleketi Afyonkarahisar’da geçiriyor. Bolvadin’de kendisine büyük sevgi göstersinde bulunulan Alper Potuk, Afyonkarahisar’a da gelerek tatilini değerlendiriyor. Alper Potuk dün de Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; Eskişehirspor’da sergilediği başarılı performansın ardından Fenerbahçe’ye transfer olan hemşehrimiz Alper Potuk’u makamında kabul etti.
FORMA HEDİYE ETTİ
Alper Potuk’un Fenerbahçe gibi büyük bir camiada futbol hayatını sürdürecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, gerek Milli Takım’da gerekse Fenerbahçe’de önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Afyonkarahisarlı bir diğer önemli milli isim Ali Günçar da ziyarette yer aldı. Ziyarette yer alan diğer bir isim ise Sandıklıspor’a transfer olan kardeşi Emrah Potuk’tu. Genç oyuncu Alper, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek formasını hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme