• Haberler
  • Genel
  • 'Alpaslan Gümüş'ü unutmayacağız' – Kocatepe Gazetesi

'Alpaslan Gümüş'ü unutmayacağız' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 3 Kasım 1975'te şehit edilen Alpaslan Gümüş'ü unutmayacaklarını belirtti 3 Kasım 1975 tarihinde Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü 2. Sınıf öğrencisiyken okulun önünde önceden bekleyen 30-40 kişilik grubun silahlı saldırısı sonucu ağır şekilde yaralanan kaldırıldığı Hacettepe Hastanesi'nde şehit edilen Alpaslan Gümüş'ün 40'ncı şehadet yılı nedeniyle taziye mesajı [&hellip]

“Alpaslan Gümüş’ü unutmayacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 3 Kasım 1975’te şehit edilen Alpaslan Gümüş’ü unutmayacaklarını belirtti

3 Kasım 1975 tarihinde Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü 2. Sınıf öğrencisiyken okulun önünde önceden bekleyen 30-40 kişilik grubun silahlı saldırısı sonucu ağır şekilde yaralanan kaldırıldığı Hacettepe Hastanesi’nde şehit edilen Alpaslan Gümüş’ün 40’ncı şehadet yılı nedeniyle taziye mesajı yayınlayan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Gümüş’ü asla unutmayacaklarını söyledi.
Bolvadinli olan Alpaslan Gümüş’ün kısa ömrü boyunca vatanının ve Türk Milletinin bekası için mücadele verdiğini ifade eden Parsak, “Bu aziz vatan için 5 bin ülkücü genç şehit olmuştur. Bu şehitlerimizden biriside Bolvadinli Alparslan Gümüş’tür. Kısa süren hayatında milli ve manevi değerler için yaşamıştır. Gümüş’ün fikirlerinin ne kadar önemli olduğunu bugün birkez daha anlıyoruz” dedi.
DAVASI DAVAMIZ,
YOLU YOLUMUZDUR
Alparslan Gümüş’ün Türk Milleti’nin ebedi varlığı ve vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olduğunu kaydeden Parsak, “MHP var olduğu sürece şehitlerine her zaman sahip çıkacaktır. Şehitlerimizin fikirlerini yaşatmak bizlerin boynunun borcudur. Yazdığı şiirlerde vatanı için her şeyi nasıl gözden çıkardığını çok iyi görüyoruz. Rahmetle büyüğümüz Alparslan Gümüş’ü bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Davası davamız, yolu yoluzdur. Fikirlerini sonsuza kadar yaşatacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme