• Haberler
  • Genel
  • Almanya ziyareti olumlu geçti – Kocatepe Gazetesi

Almanya ziyareti olumlu geçti – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Kaymakam M. Beşir Nursaçan, ilçede, Almanya’ya gidip dönen öğrencilerle bir araya geldi Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü (METEM) ziyaret ederek, okulda incelemelerde bulundu. Okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, Okul Müdürü Kaya Penbegül, Müdür Başyardımcısı Durmuş Ali Tatlıcan, Müdür Yardımcıları Ayhan Karakuş ve Müjdat Dedeoğlu hazır [&hellip]

Almanya ziyareti olumlu geçti

Dazkırı Kaymakam M. Beşir Nursaçan, ilçede, Almanya’ya gidip dönen öğrencilerle bir araya geldi

Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü (METEM) ziyaret ederek, okulda incelemelerde bulundu. Okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, Okul Müdürü Kaya Penbegül, Müdür Başyardımcısı Durmuş Ali Tatlıcan, Müdür Yardımcıları Ayhan Karakuş ve Müjdat Dedeoğlu hazır bulunurken, Kaymakam Nursaçan okulun, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Makine, Metal, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyeleriyle Muhasebe ve Finansman, Çocuk Gelişimi sınıflarını gezdi. Yapılan çalışmaları yerinde gören Kaymakam Nursaçan, Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında Almanya’ya giden öğrencilerle bir araya gelerek, Avrupa’da Kaynak Uygulamaları konusunda yapılan staj hakkında bilgi aldı.
OKUMA SALONU AÇILDI
Öte yandan Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde oluşturulan Okuma Salonu’nu açtı. Okulun Kütüphanecilik Kulübü tarafından oluşturulan okuma salonu katılımcılardan tam not aldı.
Kaymakam Nursaçan, okuma salonunun iç tasarımı ve boyası, kitaplıkların dizaynı, anket sonucu belirlenen kitaplar ve dergiler ile dikkat çektiğini belirtirken, salonun oluşturulmasında emeği geçenleri kutladı.
Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Parasız Yatılı Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, yurtta incelemelerde bulundu. Nursaçan, parasız yatılı öğrenci yurdunun verdiği hizmetler ve sağladığı imkanlar hakkında sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Ertuğrul Gölcü’den detaylı bilgi aldı. Öğrencilerle birlikte yemek yedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme