Alman öğretmenler Erkmen’i ziyaret etti

Eğitim çalışmaları için Afyonkarahisar’a gelen 5 Alman anasınıfı öğretmeni Erkmen Beldesi'ni gezdi Erkmen Toki Nurullah Oymak İlkokulu ve Almanya’nın Hamm Kenti Okulöncesi Eğitim Dairesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği, “Anasınıfı öğrencileri için çoklu kültürel etkileşimler” konulu ortak eğitim çalışmaları kapsamında 5 Alman anasınıfı öğretmeni Afyonkarahisar’a geldi. Alman eğitimciler Erkmen Beldesi'ni gezdi.Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’u ziyaret ederek projeye [&hellip]

Alman öğretmenler Erkmen'i ziyaret etti

Eğitim çalışmaları için Afyonkarahisar’a gelen 5 Alman anasınıfı öğretmeni Erkmen Beldesi’ni gezdi

Erkmen Toki Nurullah Oymak İlkokulu ve Almanya’nın Hamm Kenti Okulöncesi Eğitim Dairesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği, “Anasınıfı öğrencileri için çoklu kültürel etkileşimler” konulu ortak eğitim çalışmaları kapsamında 5 Alman anasınıfı öğretmeni Afyonkarahisar’a geldi. Alman eğitimciler Erkmen Beldesi’ni gezdi.
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’u ziyaret ederek projeye vermiş olduğu katkılar nedeniyle teşekkür eden Alman öğretmenler proje hakkında görüştü. Hamm Kent, Okul Öncesi Eğitim Dairesi Başkanı Achim Helbert konukseverliğin sevindirici olduğunu, başarılı ve verimli bir eğitim programı gerçekleştirdiklerini dile getirdiklerini kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme