• Haberler
  • Genel
  • “Allah’ın izniyle yüzde 75 oy alacağız”

“Allah’ın izniyle yüzde 75 oy alacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdikleri “Yüzde 75 oy” hedefine varacaklarını söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, sabahın ilk ışıkları ile Gazlıgöl Beldesinde kurulan pazaryeri esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlı günler dileyen Ürün, esnafın hayır duasını aldı. 7 Haziran yapılacak olan Genel Seçimlerin hayırlı [&hellip]

"Allah'ın izniyle yüzde 75 oy alacağız"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdikleri “Yüzde 75 oy” hedefine varacaklarını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, sabahın ilk ışıkları ile Gazlıgöl Beldesinde kurulan pazaryeri esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlı günler dileyen Ürün, esnafın hayır duasını aldı. 7 Haziran yapılacak olan Genel Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan AK Parti Milletvekili adayı Halil Ürün “Allah’ın izni ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na Afyonkarahisar’da verdiğimiz yüzde 75 sözümüzü yerine getireceğiz. Bunun için sonuna kadar çaba göstereceğiz” dedi.
ÖZKAYA İSTİŞARE ETTİ
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya Evciler’e bağlı Gökçek Köyünde özel bir firmanın açılışına katıldı. Buradan Dinar’a bağlı Karahacılı Köyünü ziyaret eden Özkaya daha sonra Çerkes Köyü olan Gençali köyüne giderek köy halkı ile buluştu. Vatandaşlarla istişare eden Özkaya vatandaşların sorularını yanıtlayarak AK Parti hükümetinin emekli sayısını artırdığını 2002 yılında emekli olanların sayısının kat kat üstüne çıktıklarını söyledi. Kendisinin çiftçi bir ailenin çocuğu olduğunu ve çiftçilikten son derece iyi anladığını da belirten Ali Özkaya, “Hepinizin bildiği gibi ben de çiftçi çocuğuyum. Gençali Köyümüzde son yıllarda çam fidanı yetiştirme ve seracılık artmaya başladı. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın 18 ay süreyle Orman Köylülerine verdiği geri alım garantili çam fidanları sayesinde çiftçilerimiz para kazandı. Halen daha Orman Köylerimizde çam fidanı yetiştirme devam ediyor. Bunun yanında seracılığa doğru yönelen Gençali Köylülerini kutluyorum. Büyük özveri ve çalışmalarınız sonucunda seracılık işini başardınız. AK Parti Hükümeti olarak her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
İSTİKRARIN ADI AK PARTİ
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, bir otelde katıldığı program sonrası baygınlık geçiren kadına acil müdahale de bulundu. Sıvacı, seçim çalışmalarını ev ziyaretleriyle sürdürüyor.
Seçim çalışmalarına bütün hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Remziye Sıvacı, esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Sıvacı, “Türkiye’de gelişmenin istikrarın adı AK Parti’dir. Muhalefetin tavrı iste tam tersidir” dedi. Sıvacı daha sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nin mezuniyet törenine katıldı. Törende dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdim etti. Afyonkarahisar’da bir otelde katıldığı düğün sonrası otel çıkışında duyduğu imdat sesi üzerine otelin dördüncü katında bulunan bir kadının baygınlık geçirdiğini gören Milletvekili adayı Prof. Dr. Sıvacı kadına ilk müdahaleyi odasında yaptı. Kadının baygınlık geçirdiğini gören Sıvacı müdahalenin ardından 112’yi arayarak ambulansı çağırdı.
“YAPILAN YATIRIMLAR ORTADA”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, “AK Parti’nin kurulduğu 13 yıldan beri Türkiye ve Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlar ortada. Herkes bunun farkında. Esnaflarımızda gündemi her zaman yakından takip ediyorlar. Dün neredeydik. Bugün neredeyiz. Dünya ülkeleri arasında Türkiye saygın bir konuma geldiyse, bunun sebebi AK Partidir. AK Parti ile esnafımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnafımızın işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkânlar sunacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme