Allah'a emanet – Kocatepe Gazetesi

İş güvenliğiyle ilgili yetersiz tedbirler nedeniyle yaşanan kazalar gündemdeki yerini korurken, Afyonkarahisar'da da tehlikeli sahnelere tanık olunuyor Türkiye genelinde iş güvenliği önlemlerinin yetersiz alınması nedeniyle yaşanan ölümlü kazalar gündemdeki yerini korurken, Afyonkara-hisar'da da önlem alınmadan yapılan çalışmalar vatandaşların tepkisini topluyor.Ordu Bulvarı caddesi üzerinde bulunan İkinci Vakıf İşhanı’nda çatı tamiri yapılırken işçiler için herhangi bir güvenlik [&hellip]

Allah’a emanet

İş güvenliğiyle ilgili yetersiz tedbirler nedeniyle yaşanan kazalar gündemdeki
yerini korurken, Afyonkarahisar’da da tehlikeli sahnelere tanık olunuyor

Türkiye genelinde iş güvenliği önlemlerinin yetersiz alınması nedeniyle yaşanan ölümlü kazalar gündemdeki yerini korurken, Afyonkara-hisar’da da önlem alınmadan yapılan çalışmalar vatandaşların tepkisini topluyor.
Ordu Bulvarı caddesi üzerinde bulunan İkinci Vakıf İşhanı’nda çatı tamiri yapılırken işçiler için herhangi bir güvenlik tedbiri alınmadığı görüldü. Çatı tamiri sırasında işçilerin bulunduğu tarafta düşmeyi engelleyecek bir emniyete başvurulmadı, ancak bina girişine şerit çekildi. Durumu gören vatandaşlar, “Allah korusun, işçiler Allah’a emanet çalışıyor” demekten kendilerini alamadılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme