• Haberler
  • Genel
  • “Allah Van’dakilerin yardımcısı olsun” – Kocatepe Gazetesi

“Allah Van’dakilerin yardımcısı olsun” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Van’dan ilimize gelen depremzede ailelere yardım eli uzatıldı. Şeker Fabrikası misafirhanesinde kalan depremzedeleri ziyaret eden heyet, verdikleri hediyelerle depremzedelerin yüzünü güldürdü. Depremzede aileler adına konuşan Vanlı Faik Kutluk, yardım için teşekkür etti, “Allah Van’dakilerin yardımcısı olsun” dediMilletvekili Halil Ürün, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, [&hellip]

"Allah Van'dakilerin yardımcısı olsun"

Afyonkarahisar Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Van’dan ilimize gelen depremzede ailelere yardım eli uzatıldı.

Şeker Fabrikası misafirhanesinde kalan depremzedeleri ziyaret eden heyet, verdikleri hediyelerle depremzedelerin yüzünü güldürdü. Depremzede aileler adına konuşan Vanlı Faik Kutluk, yardım için teşekkür etti, “Allah Van’dakilerin yardımcısı olsun” dedi
Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Üyeleri yaklaşık bir hafta önce ilimize gelen ve Şeker Fabrikası misafirhanesinde kalan Vanlı depremzede aileleri ziyaret etti. Afyonkarahisar Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen ziyarette depremzede ailelere ve çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.
Depremzede aileler adına konuşan Vanlı Faik Kutluk isimli depremzede, Afyonkarahisar’da kendilerinin en iyi şekilde ağırlandığını söyledi. Faik Kutluk; “Afyonkarahisar’da çok iyi misafir ediliyoruz. Burada bulunduğumuz süre içinde bize çok iyi davranıldı ve eksiklerimiz gideriliyor. Burada karşılaştığımız sıcak ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Van’daki arkadaşlarımız hep aklımızda ve onları düşünüyoruz. Allah onların yardımcısı olsun. Depremi bir Allah bilir, birde yaşayan bilir” diye konuştu.
Çok anlamlı bir etkinlik
Gerçekleştirilen etkinliğin son derece anlamlı olduğunu ifade eden Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür etti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Akbaba ise depremzede ailelere destek olmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek şunları söyledi; “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından Türkiye genelinde Van depre-mini yaşayan vatandaşlarımıza destek olmak için bir program başlatıldı. Bu çerçevede Şeker Fabrikası Müdürümüzle iletişime geçerek depremzede ailelerimizin eksikleri hakkında bilgi aldık. Onların televizyon, bulaşık makinesi, ayakkabı, mont gibi ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bu eksikleri gidermek için buradayız, inşallah biraz olsun yaralarını sarabiliriz. Gün birlik beraberlik günüdür. AK Parti Teşkilatımız ve Sayın Başbakanımız depremin olduğu günden bu yana sürekli depremzedelere destek içinde-ler. Biz de elimizden geldiğince ilimizde bulunan depremzede ailelere yardımcı olacağız. Destek ve yardımlarımız devam edecek.”
Çocukların her türlü ihtiyacı karşılanacak
Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birim Sorumlusu Mesut Akkaş ise depremzede ailelerin çocuklarının tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban önderliğinde çocuklarla ilgili bir çalışma başlattıklarını ifade eden Mesut Akkaş; ” Çocuklarımıza; mont, kırtasiye malzemesi ve iç çamaşırı gibi çeşitli yardım paketleri oluşturduk. Bunların dışında süt, çocuk bezi ve mama gibi ihtiyaçları da en kısa zamanda ulaştıracağız. Vanlı depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar yardımlarımız sürecek” dedi. Akkaş ayrıca kendilerine bildirilen diğer eksiklerinde en kısa zamanda depremzede ailelere ulaştırılacağını belirtti.
Sıcak ilgiden dolayı mutluyuz
Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu ise Vanlı ailelerin en iyi şekilde misafir edildiğini belirterek; “Van’dan gelen depremzede kardeşlerimiz için misafirhanemizi açtık. Bazı aileleri de lojmanlarımızda misafir edeceğiz. İhtiyaçlarını gideriyoruz. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme