• Haberler
  • Genel
  • “Allah uzun adama daha uzun ömürler versin”

“Allah uzun adama daha uzun ömürler versin”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, AK Parti iktidarı ile ülkede sağlanan kazanımlar ve yaşam kalitesine dikkat çekti. Çoban, partisinin lideri Başbakan R. Tayyip Erdoğan’a Allah’tan sağlıklı, uzun ömür diledi ve ekledi: “Allah ‘Uzun Adama’ daha uzun ömürler versin. Ey Rabbim senden diliyoruz, bizim ömrümüzden ona ömür kat. Bizim sağlığımızdan bize sağlık kat.” [&hellip]

"Allah uzun adama daha uzun ömürler versin"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, AK Parti iktidarı ile ülkede sağlanan kazanımlar ve yaşam kalitesine dikkat çekti. Çoban, partisinin lideri Başbakan R. Tayyip Erdoğan’a Allah’tan sağlıklı, uzun ömür diledi ve ekledi: “Allah ‘Uzun Adama’ daha uzun ömürler versin. Ey Rabbim senden diliyoruz, bizim ömrümüzden ona ömür kat. Bizim sağlığımızdan bize sağlık kat.” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti iktidarı ile 12 yıl önce elde edilen kazanımlar anlamında ulaşılacak noktayı birisinin gelip anlatsa o dönemde inanmanın mümkün olmadığını söyledi.
Belediye Başkanı ve Başkan adayı Burhanettin Çoban AK Parti iktidarı öncesinde; sadece temel hak ve özgürlüklerde, inançları yaşama noktasında değil, ekonomiden ulaştırmaya, ziraatten eğitime kadar her alanda gelinen noktaya kendilerinin dahi inanmalarının mümkün olmadığını kaydetti. Çoban, günümüz Türkiyesi’nde pek çok kazanımın hayata geçmesini sağlayan, sadece dünyada ki Müslümanların değil insanların da açlıklarını, ihtiyaçlarını kendine dert edinen AK Parti Genel Başkanı Başbakan R. Tayyip Erdoğan ve ekibine canı gönülden teşekkür ettiğini söyledi. Ülkeye ve kazanımlara sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Çoban; “Seçim çalışmaları nedeniyle resmi dairelere, bankalara gidiyoruz. Bırakınız resmi daireleri bankalarda bile baş örtülü bacılarımızın üst düzey görevlerde çalıştıklarını gördük. Bu tablolar karşısında sevinmemek gözün yaşarmaması mümkün mü? Dolayısıyla Allah ‘Uzun Adama’ daha uzun ömürler versin. Ey Rabbim senden diliyoruz, bizim ömrümüzden ona ömür kat. Bizim sağlığımızdan bize sağlık kat.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın haberi.

‘Hedefimiz yüzde 55 oy’

Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Seçime Doğru’ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyen Çoban, “Akarçay mega projemizdir. Belediyemiz buraya 15 milyon yatırım yapmıştır. Tabii ki DSİ ve Bakanımız Eroğlu’nun katkılarını da unutmamak lazım. Bilgi evleri yaptık. 2.5 milyon harcayıp Kent Ormanı kurduk. Yine 2.5 milyon değerindeki Hatice Nermin Erbakan Hanımlar Lokalini açıyoruz. Kent Bilgi Sistemini oluşturduk. Benim dönemimde Afjet’e 11 bin, doğalgaza 24 bin ilave abone yapıldı. Çöpten elektrik dönüşümü sağladık ve ayda 300 bin lira gelir elde ediyoruz” şeklinde konuştu.
5 yıl içinde suya zam yapmadıklarını söyleyen Başkan Çoban, “2014 yılında da suya zam yok. Yüntaş ekmeği girdi fiyatları artmasına rağmen 65 kuruşa satıyor. Cenaze evlerine yemek yardımı, yeni doğan bebekler için ‘Hoş geldin Bebek’ seti desteği sağladık. Yeşil alan ve parklara en büyük önemi biz veriyoruz. Karayollarının devir işlemi yapılıyor. Burası tamamen yeşil alan olacak. Eski garajda Pazar yeri ve yeşil alan 20 bin m2 yer ayırdık. Stadyumda 585 ağaç korunuyor. Buraya 19 bin metrekare yeşil alan yaptık. İşte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tekrar görev talep ediyorum. Yeni dönem projelerimi cumartesi günü açıklayacağım” dedi.
Yayın esnasında Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya şiirini okuyan Başkan Çoban, çalışmalarına puan verilmesi sorusuna, “10 üzerinden 8 puan veriyorum. Geçen seçimde yüzde 48 oy almıştım. Şimdi ustalık dönemim. Hizmetlerimiz ile yatırımlarımıza bakarak yüzde 55 oy alacağıma inanıyorum” dedi.
Program sonrası bir süre Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile de görüşen Başkan Çoban, yayın dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Akar ise Başkan Çoban’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme