Allah utandırmasın – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan 8 zabıta, komiser oldu Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen görevde yükselme eğitimini tamamlayan ve sınavda başarılı olan sekiz zabıta personeli, komiser kadrolarına atandı.Ataması gerçekleştirilen personele yeni görevlerinde başarılar dileyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Ataması gerçekleştirilen personelimizi tebrik ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Her [&hellip]

Allah utandırmasın

Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan 8 zabıta, komiser oldu

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen görevde yükselme eğitimini tamamlayan ve sınavda başarılı olan sekiz zabıta personeli, komiser kadrolarına atandı.
Ataması gerçekleştirilen personele yeni görevlerinde başarılar dileyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Ataması gerçekleştirilen personelimizi tebrik ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Her yeni rütbe ayrı bir sorumluluk getirir. Daha önceki görevlerini başarılı bir şekilde yürüten personelimizin yeni görevlerinde de aynı azmi ve başarıyı göstereceğine inancımız tamdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme