Allah korudu

Karahisar Tüneli’ndeki araç yangınında cana zarar gelmedi   Afyonkarahisar’ı İzmir ve Antalya güzergahına bağlayan noktada bulunan Karahisar Tüneli’nde yaşanan araç yangını trafikte aksamalara yol açarken, endişeye de neden oldu. Saat 12.30 sıralarında 06 NT 901 plakalı özel araç belirlenemeyen bir sebeple aniden alev aldı. İzmir istikametinden Afyonkarahisar istikametine doğru gelen sürücü Çağatay Kılınç ile kızı [&hellip]

Karahisar Tüneli’ndeki araç yangınında cana zarar gelmedi

Afyonkarahisar’ı İzmir ve Antalya güzergahına bağlayan noktada bulunan Karahisar Tüneli’nde yaşanan araç yangını trafikte aksamalara yol açarken, endişeye de neden oldu.
Saat 12.30 sıralarında 06 NT 901 plakalı özel araç belirlenemeyen bir sebeple aniden alev aldı. İzmir istikametinden Afyonkarahisar istikametine doğru gelen sürücü Çağatay Kılınç ile kızı Abyike Dilara Kılınç araçtan çıkan dumanları fark eder etmez aracı terk ettiler. İçerisinde bulunanların yara almadan kurtulduğu yangın bir anda büyüyünce araç kısa sürede alevlere teslim oldu. Yangın sırasında tüneldeki trafik kesildi ve gerekli önlemler alındı.
Yangının söndürülmesinin ardından tünel tek şeritten kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobilin çekiciyle tünelden çıkarılmasının ardından trafik akışı normale döndü. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında cana zarar gelmedi.
Olayın şokunu üzerinden atamayan Çağlayan Kılınç, yaşadıklarını anlatarak, “Tünelin girişinde bir ses duyduk, tam ortaya geldiğimizde önde bir araba vardı. Ondan sonra biz çıktık araba alev aldı. Arabada bir ben vardım birde kızım vardı. Biz de bir şey yok.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme