'Allah Kabul Etsin'

Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından Çarşı Camii ve Gölbaşı Camii’nde aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği aşure dağıtımına Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Tarım ve Orman Eski Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı da katıldı

Vatandaşlar, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’ya böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkürlerini iletirken, Aynacı yaptığı açıklamada, “Çarşı ve Gölbaşı camilerimizde binlerce hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem Ayı’ndaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun,” dedi.

Bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Aynacı, halkın ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme