• Haberler
  • Siyaset
  • 'Allah İçin Yola Çıkmış Bir Davanın İnsanlarıyız'

'Allah İçin Yola Çıkmış Bir Davanın İnsanlarıyız'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyon Teşkilatı'nın Ankara çıkarması hakkında değerlendirmede bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Teşkilatı ile birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Haftalık Grup Toplantısını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi birlikte dinlediler.  

Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci liderliğinde, teşkilatın yönetim kadrosu, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen MHP Grup toplantısına katıldı.

'Allah İçin Yola Çıkmış Bir Davanın İnsanlarıyız'

“ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Afyonkarahisar Teşkilatını TBMM’de misafir etmekten gurur duyduklarını söyleyen Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımızı, belediye başkanlarımızı, il genel meclis üyelerimizi ve belediye meclis üyelerimizi İl Başkanımız Ahmet Kahveci başkanlığında bugün mecliste misafir ettik.  

Genel başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin grup toplantısındaki hitabına beraber şahit olduk. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ortaya koyduğu tavırla bugün birliğin, beraberliğin, kardeşliğin her şeyden önce vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile bir ve beraber olması gerektiğini izah ettiler. Biz Türk milliyetçisiyiz. Biz Allah için yola çıkmış bir davanın insanlarıyız.

O anlayış bize, bu ülkede bize herkesi sevdirmeyi, Allah’ın yarattığı her kula yakın olmayı gerektirir. Sayın Genel Başkanımızın geçen haftaki yapmış olduğu; tesadüfen yani doğaçlama değil, bilerek ve isteyerek yapılan davranış biçimiydi. Gayet de olumlu oldu. Biz ülkenin varlığı, birliği ve bütünlüğü için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Dünde böyleydik, bugünde böyleyiz, yarında böyle olacağız” dedi.

'Allah İçin Yola Çıkmış Bir Davanın İnsanlarıyız'

 “GENEL BAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatımız ile birlikte TBMM’yi ziyaret ederek, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin yapmış olduğu hitabı dinledik.  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde ülkemiz için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Afyonkarahisar teşkilatı olarak güçlü bir birliktelik içerisindeyiz ve bu birlik ruhuyla şehrimize en iyi hizmetleri sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

OĞUZLARDAN GELEN ANLAMLI HEDİYE

Grup toplantısının ardından Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve teşkilatlar MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Bayat Kilimi hediye etti. Bahçeli, MHP heyeti aracılığıyla Afyonkarahisar halkına selamlarını iletti. Milletvekili Taytak; “Bayat ilçesi, ismini Oğuzlar’ın yirmi dört kolundan biri olan Bayat Boyu'ndan almaktadır. Bayat Boyu'nun ilçeye getirdiği maddi ve manevi varlıklarından günümüze miras kalan bir gelenek de kilimciliktir.

Bayat kilimleri, kadınlarımızın el emeği, göz nurlarını katarak ortaya çıkardıkları şaheserlerdir. Kadınlarımız el emeğiyle dokuduğu kilimlere özlemlerini, hasretlerini, acılarını, sevinçlerini hayallerini katmışlardır. Bugün Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ilmek ilmek işlenen Bayat Kilimimizi hediye ettik. Cenab-ı Allah Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” şeklinde konuştu.

Grup toplantısının ardından Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve parti üyeleri yemek yedi.  Yemek sonrası yapılan görüşmede Afyonkarahisar'ın yerel sorunları, bölgedeki projeler ve MHP'nin Afyonkarahisar'daki siyasi çalışmaları kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Taytak, yerel teşkilatlanma faaliyetinin ve çalışmasının, MHP'nin bölgedeki gücünün daha da artırılacağını belirterek, parti içi dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

Bakmadan Geçme