• Haberler
  • Gündem
  • Allah, hayırseverlerden razı olsun – Kocatepe Gazetesi

Allah, hayırseverlerden razı olsun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İscehisar’da düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca İscehisar Belediye salonunda ihtiyaç sahiplerine ve vatandaşlara hizmet verecek olan iftar organizasyonuna katılan Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı. İftar programına Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, daire [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İscehisar’da düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca İscehisar Belediye salonunda ihtiyaç sahiplerine ve vatandaşlara hizmet verecek olan iftar organizasyonuna katılan Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı. İftar programına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, daire amirleri ve İscehisar halkı katıldı.
HALKLA
BİRLİKTE
İFTAR YAPTI
İftar sonrası konuşma yapan Vali Yıldırım, “İnsanların birbirine yaklaştıran bu güzel sofraların kurulmasında katkısı ve emeği olan herkesten Allah razı olsun. Buradaki Hamiyetperver insanlarımız Ramazan ayında hayırlarını çoğaltıyorlar. Aldığım bilgilere göre İscehisar’ımızdaki iftar programlarında Ramazan ayı boyunca her gün dört yüz kardeşimize yemek ikram edilecek. Ayrıca buradaki verilen yemeklerden aileler evlerine de götürebilecekler. Buradaki bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu vesileyle İscehisar halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Bakmadan Geçme