• Haberler
  • Genel
  • “Allah bizi mahçup etmesin” – Kocatepe Gazetesi

“Allah bizi mahçup etmesin” – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, 1 Nisan 2015 tarihinde AKÜ akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Solak, “Allah bizi mahçup etmesin” dedi. Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde bulunan Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen programda konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ'nün değerli öğretim üyelerinin teveccühünün ardından Yükseköğretim Kurulu'nun teveccühü [&hellip]

"Allah bizi mahçup etmesin"

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak,
1 Nisan 2015 tarihinde AKÜ akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Solak, “Allah bizi mahçup etmesin” dedi.

Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde bulunan Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen programda konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, AKÜ’nün değerli öğretim üyelerinin teveccühünün ardından Yükseköğretim Kurulu’nun teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tasdikleriyle 19 Mart 2015 gününden itibaren ikinci dönem rektörlüğüne başladığını ifade ederek, şöyle konuştu:
“18 Mart 2011 – 19 Mart 2015 dönemini çok yoğun bir şekilde tamamlamıştık. Öngördüğümüz projelerin kat kat üstünde güzel çalışmalarla dört yılımız geçti. Sizlerin gayreti, desteği bir domino etkisiyle üniversitemizin kampüslerini, dersliklerini elden geçirdik, yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalıştık. Bu dönem yeniden üniversitemizin 4 yılına talip olduk. İnşallah, Allah bizi sizlerin önünde mahçup etmesin. Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Birkaç gün içinde 3 önemli projeyi yürürlüğe koyduklarına dikkat çeken Rektör Solak, “Dün akşam hastanemizde geç saatlerde yaptığımız toplantı sonucu bugün Onkoloji ve Hematoloji Hastanemizin yapılacağı alana kazık çakma işlemleri başlayacak. Üniversitemizin ve bölgemizin en büyük projelerinden biri olan Onkoloji ve Hematoloji Hastanemizi en kısa sürede hizmete sunacağız. Hastanemizin küçük ama önemli bir kısmını, Radyoterapi diğer adıyla Şua Tedavi Birimini ise 1-30 Eylül tarihleri arasında hizmete açacağız. Çok talep var, yoğun istek var. O yüzden dünkü toplantımızda bu kararı aldık. Teknopark çalışmalarımıza ilişkin ise bugün itibariyle 2 evrak eksik görünüyor. İki üç gün içinde bunu da tamamlarsak bu ay içinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza başvurumuzu yapacağız. Teknoparkı da sizlerle birlikte açıp hizmete sunacağız. Sanayicilerle, müteşebbislerle siz değerli hocalarımız, öğretim üyelerimiz birlikte çalışacak imkâna ulaşacaksınız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme