• Haberler
  • Genel
  • Allah, askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun

Allah, askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, terör olayları nedeniyle bir açıklama yaptı Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör saldırılarıyla alakalı bir açıklama yaptı. Bozkurt, Milletçe sağduyulu ve itidalli olmamız gerektiğinin altını çizerek, 'Birlik ve beraberliğimize asıl şimdi ihtiyaç vardır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu dönemde, kardeşlik duygularımızı pekiştirmemiz gerekmektedir' dedi. Başkan Bozkurt, Şehadet [&hellip]

Allah, askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, terör olayları nedeniyle bir açıklama yaptı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, son dönemlerde ülkemizde yaşanan terör saldırılarıyla alakalı bir açıklama yaptı. Bozkurt, Milletçe sağduyulu ve itidalli olmamız gerektiğinin altını çizerek, “Birlik ve beraberliğimize asıl şimdi ihtiyaç vardır. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu dönemde, kardeşlik duygularımızı pekiştirmemiz gerekmektedir” dedi. Başkan Bozkurt, Şehadet şerbetini içen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, “Bizlerin yüreklerine bu ateşi düşünleri, Rabbimize havale ediyoruz. Söylenecek söz kalmamıştır, bu acının tarifi hiçbir şekilde maalesef yok. Rabbim, ülkemizin birliği ve dirliğini daim kılsın. Terör belasıyla mücadele eden, ülkemizin en iyi ve güzel şekilde savunan devletimizin, askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun” dedi.
İNCELEMELERDE
BULUNDU
Öte yandan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Abdullah Zeybek’ten bilgiler aldı. Başkan Bozkurt, ilk olarak Belediye Teknik Hizmetler Biriminin bulunduğu kampüste incelemeler yaparak Belediye’ya kazandırılan araçları ve kampüs alanında yapılan iyileştirme çalışmaları inceledi. Yapılan düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının gidişatı hakkında bilgiler alan Başkan Bozkurt, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.
ŞUHUT SUSUZ KALMADI
Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Su Arıza Ekipleri çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Son olarak Afyon Caddesi’nde bulunan su hattı borusunda gerçekleşen patlamaya müdahale eden Su Arıza Ekipleri, çalışmalarına gündüz ve gece devam ederek Şuhut’u susuz bırakmadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme