Alkışlar minik öğrencilere – Kocatepe Gazetesi

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu yılsonu etkinliğinde minik öğrenciler, maharetlerini sergiledi. Öğrencilerin Mehmetçik’e selam yolladığı gösteride izleyiciler duygusal anlar yaşarken, halk oyunları gösterisi de büyük alkış aldı.MUTLU BİREYLER YETİŞTİRİYORUZVilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Figen Memiş, “Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Sizler, en değerli varlıklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de onların sağlıklı, özgüveni yüksek, saygılı, sevgi dolu ve [&hellip]

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu yılsonu etkinliğinde minik öğrenciler, maharetlerini sergiledi. Öğrencilerin Mehmetçik’e selam yolladığı gösteride izleyiciler duygusal anlar yaşarken, halk oyunları gösterisi de büyük alkış aldı.
MUTLU BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Figen Memiş, “Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Sizler, en değerli varlıklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de onların sağlıklı, özgüveni yüksek, saygılı, sevgi dolu ve en önemlisi de mutlu bireyleri olabilmeleri için çalıştık” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme