• Haberler
  • Genel
  • Alkışlar Devlet Tiyatrosu’na – Kocatepe Gazetesi

Alkışlar Devlet Tiyatrosu’na – Kocatepe Gazetesi

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi Kültür ve Turizm Balkanlığı tarafından düzenlenen ve Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan 'Meraki' adlı tiyatro oyunu, Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelendi. Tiyatro gösterisini Vali İrfan Balkanlıoğlu da izledi. TİYATROYA BÜYÜK İLGİTiyatro gösterisini Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu'nun yanı [&hellip]

Alkışlar Devlet Tiyatrosu'na

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi

Kültür ve Turizm Balkanlığı tarafından düzenlenen ve Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan ‘Meraki’ adlı tiyatro oyunu, Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde sahnelendi. Tiyatro gösterisini Vali İrfan Balkanlıoğlu da izledi.
TİYATROYA BÜYÜK İLGİ
Tiyatro gösterisini Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu’nun yanı sıra İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, İl Müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Moliere’in ‘Hastalık Hastası’ adlı eserinden Ahmet Vefik Paşa tarafından uyarlanan Ömer Naci Topcu’nun yönettiği, Erzurum Devlet Tiyatrosu sanatçılarının sahnelediği Meraki adlı tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı.
VALİ ÇİÇEK VERDİ
Hastalık ve ölüm korkusu nedeni ile çevresindekilere ve kendisine hayatı zindan eden bir insanın, çevresine karşı düştüğü gülünç durumu ele alan sıcak ve içten bir komedi olan Meraki isimli oyun izleyenlerin begenisini kazandı. Oyunun sonunda Vali Balkanlıoğlu yönetmen ve oyuncuları tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme