• Haberler
  • Genel
  • Alışveriş, Özdilek’ten yapılır – Kocatepe Gazetesi

Alışveriş, Özdilek’ten yapılır – Kocatepe Gazetesi

Hesaplı alışverişin adresi Özdilek AVM, Kurban Bayramı alışverişi için yine indirim ve fırsatlarla dopdolu. Her bütçeye uygun Alışveriş Merkezinde birbirinden ünlü markaların indirimleri ve özel fırsatlarıyla bayramı kazançlı geçirmek isteyenlerin tek adresi yine Özdilek olacak Her bayram olduğu gibi bu bayram da Özdilek AVM büyük indirim ve fırsatlarıyla sizleri bekliyor. Ziyaretçilerine her zaman uygun fiyatı [&hellip]

Alışveriş, Özdilek'ten yapılır

Hesaplı alışverişin adresi Özdilek AVM, Kurban Bayramı alışverişi için yine indirim ve fırsatlarla dopdolu. Her bütçeye uygun Alışveriş Merkezinde birbirinden ünlü markaların indirimleri ve özel fırsatlarıyla bayramı kazançlı geçirmek isteyenlerin tek adresi yine Özdilek olacak

Her bayram olduğu gibi bu bayram da Özdilek AVM büyük indirim ve fırsatlarıyla sizleri bekliyor. Ziyaretçilerine her zaman uygun fiyatı ve kaliteyi bir arada sunan Hesaplı Alışveriş Merkezi, ünlü markaların Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla yine dopdolu.
Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı alışverişin tek adresi olan Özdilek Alışveriş Merkezi’ndeki Nike, Adidas, Levis, Mavi, Dufy, Sarar, Sabri Özel, Defacto, Miss Poem, Fasion Friends,Vakko, Pier Cardin ve birçok seçkin markada avantaj fırsatı var.
Özdilek AVM, ücretsiz çocuk oyun odası, starparkı, usta şef aşçılarının hazırladığı özel menüleriyle dikkat çeken kafe-restoranı, binlerce yerli- yabancı seçkin markayı bünyesinde bulunduran mağaza ve market birimleriyle, tam 16 yıldır Afyonlulara kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunuyor.
World Kart ile Toplam 300 TL ve üzeri tek çekim market alışverişlerinde 30 TL’lik Worldpuan hediye. 5 Eylül ve 14 Kasım 2012 tarihleri arasında World Kart ile Özdilek Süpermarketleri’nde toplam 300 TL ve üzeri tek çekim alışverişlerde 30 TL değerinde Worldpuan hediye edilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme