• Haberler
  • Gündem
  • Alışveriş keyfi Özdilek'te yaşanır – Kocatepe Gazetesi

Alışveriş keyfi Özdilek'te yaşanır – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'te en hesaplı alışveriş günleri başladı. Özdilek Afyonkarahisar AVM Kafe Teras bölümünde hizmete açılan Seri Sonu İndirim Mağazası'nda yaz sezonuna ait yüzlerce tekstil ürünü ve ayakkabıda büyük indirimler, vatandaşa sunuluyor.Yaz sezonu boyunca çeşitli kampanyalarla misafirlerine uygun fiyatlı ürünler takdim eden Özdilek, sezon sonunda da seçkin markaların tekstil ürünlerini büyük indirimlerle sergiliyor. 'Müşteri varsa biz varız' [&hellip]

Özdilek’te en hesaplı alışveriş günleri başladı. Özdilek Afyonkarahisar AVM Kafe Teras bölümünde hizmete açılan Seri Sonu İndirim Mağazası’nda yaz sezonuna ait yüzlerce tekstil ürünü ve ayakkabıda büyük indirimler, vatandaşa sunuluyor.
Yaz sezonu boyunca çeşitli kampanyalarla misafirlerine uygun fiyatlı ürünler takdim eden Özdilek, sezon sonunda da seçkin markaların tekstil ürünlerini büyük indirimlerle sergiliyor. ‘Müşteri varsa biz varız’ anlayışıyla hareken eden, tüm üretim ve satış faaliyetlerini müşteri memnuniyeti üzerine kuran Özdilek, kaliteyi misafirlerine sunmaya devam ediyor.  Kafe Teras bölümünde hizmete açılan sezon sonu indirim mağazası, her yıl Özdilekmisafirlerinden yoğun ilgi görüyor.

Bakmadan Geçme