• Haberler
  • Genel
  • “Alınteri” meydanlara inecek – Kocatepe Gazetesi

“Alınteri” meydanlara inecek – Kocatepe Gazetesi

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, yarın Ankara’da geniş katılımlı bir eylem yapılacağını söyledi Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Ankara’da işçilerin sesini duyurmak için geniş katılımlı bir eylem gerçekleştireceklerini söyledi. Uslu, “Konfederasyonumuz 15 Şubat'ta Ankara Sıhhiye Meydanında miting yapacaktır.Taşeron işçisi olarak köle gibi çalıştırılmaya, 4/B, 4/C gibi istisnai istidam türlerinin yaygınlaşmasına, özel istihdam büroları aracılı ile [&hellip]

"Alınteri" meydanlara inecek

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, yarın Ankara’da geniş katılımlı bir eylem yapılacağını söyledi

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Ankara’da işçilerin sesini duyurmak için geniş katılımlı bir eylem gerçekleştireceklerini söyledi. Uslu, “Konfederasyonumuz 15 Şubat’ta Ankara Sıhhiye Meydanında miting yapacaktır.
Taşeron işçisi olarak köle gibi çalıştırılmaya, 4/B, 4/C gibi istisnai istidam türlerinin yaygınlaşmasına, özel istihdam büroları aracılı ile işçi simsarlığı yapılmasına, en temel hakkımız olan kıdem tazminatının yok edilmesine, insan onuruna yakışmayan iş koşullarına, asgari ücretin sefalet ücret olmasına, düşük ücret ile çalıştırılmaya, sendika üyesi olmak nedeni ile işten atılmaya, iş cinayetlerinde can vermeye, yargıda hakkını aramak imkanı kaybetmeye mısacası köleliğe karşı koymak için Sıhhiye meydanındayız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme