Alınan her eğitimin faydası var

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 0-6 Yaş Çocuğun Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı (ÇPGD) kapsamında, sağlık personeline yönelik eğitimler tamamlandı. İl Halk Sağlık Müdürlüğü ÇPGD eğitimcileri Dr.Nurdan Bayram, Zuhal Kılınç ve Mustafa Kol tarafından verilen eğitim Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda katılımcılara sertifika takdimi ile sona erdi. Son eğitim grubunun sertifikaları, Halk Sağlığı [&hellip]

Alınan her eğitimin faydası var

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 0-6 Yaş Çocuğun Psikososyal Gelişimini Destekleme Programı (ÇPGD) kapsamında, sağlık personeline yönelik eğitimler tamamlandı.

İl Halk Sağlık Müdürlüğü ÇPGD eğitimcileri Dr.Nurdan Bayram, Zuhal Kılınç ve Mustafa Kol tarafından verilen eğitim; Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonunda katılımcılara sertifika takdimi ile sona erdi. Son eğitim grubunun sertifikaları, Halk Sağlığı Müdürü Uz.Dr.Lütfi Akgün tarafından verildi. Sertifikaları vermeden önce kısa bir konuşma yapan Akgün; burada anlatılan bilgilerin burada kalmaması gerektiğini, alınan her eğitimin çalışan için bir ışık olduğunu ve bu bilgilerin saha çalışmalarında kullanıldığına değerlendiğini söyleyip, bütün katılımcılara ve eğitimcilere teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme