• Haberler
  • Genel
  • Ali Çetinkaya Yerleşkesi’ni beğendiler – Kocatepe Gazetesi

Ali Çetinkaya Yerleşkesi’ni beğendiler – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ali Çetinkaya Kampüsü’nü ziyaret etti Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) Değerlendirme Toplantısı kapsamında Afyonkarahisar'da bulunan TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) [&hellip]

Ali Çetinkaya Yerleşkesi'ni beğendiler

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ali Çetinkaya Kampüsü’nü ziyaret etti

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) Değerlendirme Toplantısı kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
CİHAZLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI
AKÜ Hastanesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Birimlerini yerinde görme imkânı bulan heyete AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Âdem Aslan ile birlikte Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hilal Yeşil tarafından hastanede uygulanan tedavi yöntemleri ve cihazlarla ilgili detaylı bilgiler verildi.
BÜYÜK İLLERİ ARATMIYOR
Afyonkarahisar ve çevresinde acil sağlık hizmeti başta olmak üzere AKÜ Hastanesi’nin büyük illeri aratmayacak düzeyde, otel konforunda bir sağlık hizmeti sunduğunu belirten Rektör Solak, TÜBA Başkanı Acar ve Rektör Şeker’le birlikte beraberindekiler, AKÜ’nün yeni tamamlanan Tıp Fakültesi Amfi Derslikler ve Laboratuvar Binası’nı da incelediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme