Ali Acar’a kesin ihraç talebi

  AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen basın toplantısında bir gazetecinin FETÖ ile mücadele konusundaki tutumlarını sorduğu AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “FETÖ ile mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımız’ın söylediği bir söz var: Acırsak acınacak duruma geliriz. Bu nedenle en yakınımızda dahi olsa, PKK ya [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirilen basın toplantısında bir gazetecinin FETÖ ile mücadele konusundaki tutumlarını sorduğu AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “FETÖ ile mücadelede Sayın Cumhurbaşkanımız’ın söylediği bir söz var: Acırsak acınacak duruma geliriz. Bu nedenle en yakınımızda dahi olsa, PKK ya da FETÖ, herhangi bir terör örgütüne kim bulaşmışsa onu affetmemiz mümkün değil. Çünkü burada milletimizin ve devletimizin beka sorunu var” diye cevap verdi.
DOSYA DİSİPLİN KURULU’NDA
Yurdunuseven, “AK Partili Belediye Meclis Üyesi   Ali Acar, bu davadan hapis cezası aldı” hatırlatması üzerine “Biz parti olarak kendisini kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk ettik” dedi.

(Ali ACAR)
FETÖ ELEBAŞININ
İADESİ GÜNDEME GELECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğuna dikkat çeken Yurdunuseven, Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletleri’ni ziyaretinin de FETÖ elebaşının Türkiye’ye iadesi bakımından önemli olduğuna dikkat çekti. Yurdunuseven, “Sayın Cumhurbaşkanımız geçen hafta Çin’e gitmişti, şimdi de Amerika Birleşik Devletleri’nde temasları var. Bu da Sayın Cumhurbaşkanımız’ın bir dünya lideri olduğunu gösteriyor. Amerika Birleşik Devletleri temaslarında FETÖ/PDY’ terör örgütü elebaşının Türkiye getirilmesi konusunda bir gelişme olmasını bekliyoruz” diye konuştu.
YENİ ATILIM DÖNEMİ BAŞLAYACAK
21 Mayıs 2017 tarihinde Olağanüstü Kongre yapacaklarını hatırlatan Yurdunuseven, “21 Mayıs’ta Olağanüstü Kongre gerçekleştireceğiz. Bu Kongre’de doğal liderimiz, yuvasına, aşkına geri dönecek. Dönmüştü zaten, şimdi tekrar ikinci bir aşama olarak Genel Başkanlık’a kendisini seçeceğiz. Yeni dönemi yeni atılım dönemi olarak adlandırıyoruz” dedi.
DÜNYA’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
Geçen hafta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Yurdunuseven “Şuhut’ta bulunan Emine Erdoğan İlim ve Kültür merkezinde ilk öğrencilerin mezuniyet programına katıldık. 35 tane kardeşimiz hafız olarak mezun oldular. Afyonkarahisar’da halk oylamasında en yüksek oy oranına sahip Şuhut ilçemize bağlı Kulak ve Dadak köylerine teşekkür ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.
Batman’da bulunan Zeynel Bey Türbesinin taşınması ile ilgili olarak Yurdunuseven,” Orman ve Su İşleri Bakanlığımız tarafından Dünya’da ilk ve tek olarak yapılan bir proje ile Zeynel Bey Türbesi taşındı bundan dolayı Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hakikaten Dünya’da ilkleri gerçekleştiren bir Bakanımız var. Bilindiği üzere Kıbrıs’a su götürülmesi projesinde de kendisinin bulmuş olduğu bir teknik ile yani asklı sistemle Kıbrıs’a su götürülmüştü. Yine Zeynel Bey Türbesi’nin taşınması konusunda da Dünya’da ilk olan bir sistem ile türbenin baraj suyu altında kalması önlenmiş oldu. Bundan dolayı Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na tarihimize, geçmişimize verdiği önemden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. >> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme