• Haberler
  • Genel
  • 'Alçak terör saldırısı kimsenin yanına kar kalmayacak'

'Alçak terör saldırısı kimsenin yanına kar kalmayacak'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısının yürek yaktığını belirterek, 'Küçücük çocukların hedef edildiği alçak ve zalim terör saldırısı kimsenin yanına kar kalmayacak' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İstanbul'da yaşanan patlama sonrası açıklama yaptı. 'TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYENLER DE SORUMLULAR' Başkan Hüseyin Ceylan [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısının yürek yaktığını belirterek, “Küçücük çocukların hedef edildiği alçak ve zalim terör saldırısı kimsenin yanına kar kalmayacak” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İstanbul’da yaşanan patlama sonrası açıklama yaptı.
“TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYENLER DE SORUMLULAR”
Başkan Hüseyin Ceylan Uluçay, küçücük çocukların hedef edildiği alçak ve zalim terör saldırısının kimsenin yanına kar kalmayacağını dile getirdi. Uluçay, “El kadar çocukları hedef alan, insanımızı katleden teröristler dünyanın en alçak varlığı, bunları cezaevinde ziyaret eden ve bunu övünç kaynağıymış gibi basın mensuplarına açıklayan siyasiler de en az bunlar kadar sorumludur. Yüreğimiz yanıyor. Yaşanan patlama sonucunda vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Vatanımızın birliğine göz diken hainleri Rabbim kahreylesin. İstanbul’a ülkemize ve milletimize geçmiş olsun diliyorum başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.
“ATATÜRK’ÜN TEMSİLCİLERİYİZ DİYENLER TERÖRE DESTEK VERİYOR”
“Yüreğimiz yanıyor. Acımız maalesef çok büyük ve bugün gözümüzün içine baka baka bunları ‘insan hakkı, demokrasi, evrensel hukuk’ gibi ifadelerle savunanlar ile aynı Türkiye’de yaşıyoruz.” diyen Uluçay, “Hiçbir terör oluşumu ve terörist destek bulmadığı noktada asla ve asla barınamaz. Ancak bugün görüyoruz ki kendilerini bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temsilcileri olduğunu ifade ederek pazarlayan ve bunu yaparken de bu milletin değerlerini fütursuzca kullanan insanların bu teröristlere başta gezi eylemleri, cezaevi ziyaretleri olmak üzere her türlü desteği verenlerle aynı ortamda olmanın tatsızlığını yaşıyoruz. Bu terör örgütünün adeta siyasi temsilciliğini yapan HDP’nin de bu ülkede siyaset yapmasını asla tasvip etmiyoruz. Bu terör saldırısında Amerika’daki icazet ziyaretinden döndükten sonra ‘Kasım ayını bekleyin’ diye tweet atan zatı da bu millet asla unutmayacak.” ifadelerine yer verdi.
“BİZ BU YOLDAN ASLA DÖNMEYECEĞİZ”
Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Türk Birlesik Devletlerinin resmen kurulması, KKTC’nin ilk kez bir uluslarası anlaşmada statü elde etmesi, savunma sanayideki gelişmeler malumdur. Terör örgütlerinin Türkiye’deki masaları tek tek devrilmiştir. Doğu Akdeniz’deki anlaşmalar, yerli otomobil ve doğal gaz gibi gelişmelerin ülkemizi eski tarihi sınırlarına yumuşak güç ile tekrar dönnmesi sonrasında yaşanan bu saldırı ‘Sen kendi iç işlerine dön, sen uluslarası oyuncu olma.’ mesajıdır. Ancak biz Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bu yola kefenimizi giyerek çıktık ve asla dönmeyeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme