• Haberler
  • Genel
  • Albimo Alanyaspor ile Neftchi Bakü kardeşçe: 1-1

Albimo Alanyaspor ile Neftchi Bakü kardeşçe: 1-1

Albimo Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Afyonkarahisar'da Azerbeycan Premier Ligi ekiplerinden Neftchi Bakü ile hazırlık maçı yaptı. İlk yarısı 0-0 biten maç 1-1'lik beraberlikle bitti Yeni sezona Afyonkarahisar'da hazırlanan Albimo Alanyaspor 2’nci hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig takımlarından Neftchi Bakü ile karşılaştı. Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Ayhan Duymuş, Mevlüt Duymuş ve Zafer Kahya yönetti. [&hellip]

Albimo Alanyaspor ile Neftchi Bakü kardeşçe: 1-1

Albimo Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarını yaptığı Afyonkarahisar’da Azerbeycan Premier Ligi ekiplerinden Neftchi Bakü ile hazırlık maçı yaptı. İlk yarısı 0-0 biten maç 1-1’lik beraberlikle bitti

Yeni sezona Afyonkarahisar’da hazırlanan Albimo Alanyaspor 2’nci hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig takımlarından Neftchi Bakü ile karşılaştı. Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Ayhan Duymuş, Mevlüt Duymuş ve Zafer Kahya yönetti.
Alanyaspor karşılaşmaya Haydar, Yasin, Erman, Ahmet Şahbaz, Kerem, Barış, Timuçin, Efecan, Perovic, Sinan ve Ayite 11’i ile başladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Alanyaspor değişikliklerle başladı. Erman’ın yerine Reşo, Ahmet Şahbaz’ın yerine Hasan, Kerem Can’ın yerine Tolga, Barış’ın yerine Ahmet Özer, Efecan’ın yerine Deni görev yaptı.
50’nci dakikada sağdan gelen ortada boşta kalan Sinan sert bir plaseyle topu filelere gönderdi. 1-0.
70’inci dakikada Hasan’ın kaleciye pasında araya giren Ruslan topu ağlara gönderdi. 1-1.
Karşılaşmayı Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcısı Enver Vural ve Muhammet Çetin de izledi.
Öte yandan Alanyaspor dış transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray’dan stoper oyuncu Emre Can Coşkun’u 1 yıllığına kiraladı. 21 yaşındaki futbolcu bu gece Afyonkarahisar kampına katılacak.
Galatasaray’da 5 Türkiye Kupası maçında forma giyen Emre Can Coşkun, geçen sezonun 2’nci yarısında Denizlispor formasıyla çıktığı 15 maçta 1 gol attı. Emre Can Coşkun, Galatasaray’ın Avusturya kampına da katılmış ve yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti Süper Lig takımı Jihlava’yı 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçında ilk 11’de forma giymişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme