Albay Gülmez’e hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Garnizon ve İkmal Komutanı İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu Kara Kuvvetleri Denetim ve Değişim Başkan Yardımcılığı görevine atanan Tuğgeneral Veli Yıldırım’ın yerine, Garnizon ve İkmal Komutanlığı görevine atanan İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret eden Başkan Çoban, Albay Gülmez’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan [&hellip]

Albay Gülmez'e hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Garnizon ve İkmal Komutanı İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

Kara Kuvvetleri Denetim ve Değişim Başkan Yardımcılığı görevine atanan Tuğgeneral Veli Yıldırım’ın yerine, Garnizon ve İkmal Komutanlığı görevine atanan İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez’i ziyaret eden Başkan Çoban, Albay Gülmez’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez’e sahip olduğu değerleri ve tüm güzellikleriyle Afyonkarahisar’ı anlatan Başkan Çoban, Belediye’nin çalışmalarıyla ile ilgili de bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İkmal Albay İsmet Gökhan Gülmez, çalışmalarından dolayı Başkan Burhanettin Çoban’ı tebrik ederek, en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme