Alan da satan da şikayetçi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kemalettin Yılmaz, İhsaniye ilçesinde faaliyetlerde bulundu MHP İhsaniye İlçe Başkanı Ender Şener Çiçek, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Benzer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kemalettin Yılmaz ilçe başkanlığında partililerle sohbet ederek başladığı ziyaretine ilçede kurulan Pazar yerine geçerek devam etti.Pazar ziyaretinden ilçe halkının ve Pazar [&hellip]

Alan da satan da şikayetçi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Kemalettin Yılmaz, İhsaniye ilçesinde faaliyetlerde bulundu

MHP İhsaniye İlçe Başkanı Ender Şener Çiçek, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Benzer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kemalettin Yılmaz ilçe başkanlığında partililerle sohbet ederek başladığı ziyaretine ilçede kurulan Pazar yerine geçerek devam etti.
Pazar ziyaretinden ilçe halkının ve Pazar esnafının istek ve taleplerini dinleyen Kemalettin Yılmaz, “İhsaniye esnafımız ve pazarcı esnafı işlerin durgunluğundan oldukça şikâyetçi. Vatandaşlarımız ise fiyatlardan şikâyetçi. Alım güçlerini yitirmiş durumdalar. İhsaniye malumunuz tarım hayvancılığın en büyük gelir kapısı olan ilçelerimizden birisi vatandaşlarımız eti, sütü, mahsulü para etmediği için, mazot ve yemin de pahalı olmasından çok ciddi sıkıntılar çekiyor” dedi.
MESLEK
YÜKSEKOKULU TALEBİ
Yılmaz, vatandaşın taleplerini şöyle sıraladı:“İhsaniye ilçemizde hemen her vatandaşımız adliyenin kapatılmasına tepki gösteriyor. Vatandaşlar, ilçelerine Meslek Yüksek Okulu açılmasını istiyor. İlçede Kızılay tarafından gayet modern bir hastane yapılmış ancak aylardır tam olarak faaliyete geçirilememiştir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme