• Haberler
  • Genel
  • Aladaş: “Bu kulüp ilk kez bu kadar sahipsiz”

Aladaş: “Bu kulüp ilk kez bu kadar sahipsiz”

Afyonkarahisarspor’un eski futbolcularından İsmail Aladaş da iaşe yardımında bulunan isimler arasındaydı. İsmail Aladaş, orada bulunan basın mensuplara kulübün durumuyla alakalı yorumda bulundu. Aladaş, Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu durumla ilgili “Tarihe baktığımız zaman 25 yıldır bu kulübün içerisindeyiz. Bu kulüp hiç bu kadar sahipsiz kalmadı ve sahipsiz kalmaması da lazım. Çocuklarımızın yetişmesi, spor yapması, iyi yerlere gelmelerini [&hellip]

Aladaş: "Bu kulüp ilk kez bu kadar sahipsiz"

Afyonkarahisarspor’un eski futbolcularından İsmail Aladaş da iaşe yardımında bulunan isimler arasındaydı. İsmail Aladaş, orada bulunan basın mensuplara kulübün durumuyla alakalı yorumda bulundu.
Aladaş, Afyonkarahisarspor’un içinde bulunduğu durumla ilgili “Tarihe baktığımız zaman 25 yıldır bu kulübün içerisindeyiz. Bu kulüp hiç bu kadar sahipsiz kalmadı ve sahipsiz kalmaması da lazım. Çocuklarımızın yetişmesi, spor yapması, iyi yerlere gelmelerini istiyorsak, bu tür yerlere sahip çıkmamız lazım. Sporu desteklememiz gerekiyor. Burada yapılan yardımlar inşallah bir hareketin başlangıcı olur fakat bu işte sadece sivil halkın değil Afyonkarahisar’ı yöneten insanlarında bu işe girmeleri lazım.”
İl yönetİCİlerİne seslenİyoruz
Aladaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Açıkçası çok üzgünüz. Ben Afyonspor’un ekmeğini yemiş bir insan olarak hiç Afyonspor’u bu şekilde görmedim. Burada Belediye Başkanımıza, Valimize seslenelim, kulübümüze sahip çıkalım. Çünkü başka Afyonkarahisarspor yok. Ben bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şehrimizin ileri gelen insanlarını kulübümüze sahip çıkmaya çağıralım ki, çocuklarımız spor yapacak alanlar bulsun, kendilerine yakışır tesislerde spor yapabilsinler, kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar işin temelide bunu gerektiriyor.”

Bakmadan Geçme