Al Jazeera, Afyon'u tanıttı – Kocatepe Gazetesi

Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nün daveti üzerine şehre gelen Al Jazeera televizyonunun temsilcileri şehri tanıtan bir belgesel çekimi gerçekleştirdi. Belgesel Arapça, İngilizce gibi dillerde yayınlanacak.  Programın yayın gününün ise 28 Nisan Pazar günü saat 10 ile 11 arasında olduğu öğrenildi.DÜNYA AFYON'U İZLEYECEKİl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, dünya ülkelerinin Afyonkarahisar'ı izleyeceğini söyleyerek, 'İlimizin dünyada turizm çekiciliklerini, [&hellip]

Kültür Turizm İl Müdürlüğü’nün daveti üzerine şehre gelen Al Jazeera televizyonunun temsilcileri şehri tanıtan bir belgesel çekimi gerçekleştirdi. Belgesel Arapça, İngilizce gibi dillerde yayınlanacak.  Programın yayın gününün ise 28 Nisan Pazar günü saat 10 ile 11 arasında olduğu öğrenildi.
DÜNYA AFYON’U İZLEYECEK
İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, dünya ülkelerinin Afyonkarahisar’ı izleyeceğini söyleyerek, “İlimizin dünyada turizm çekiciliklerini, karşılaştırmalı üstünlüklerini ve bilinilirliğini artırarak ilimize gelen turist sayısını artırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yaklaşık 500 milyon izleyicisi olan Dünyaca ünlü Al Jazeera TV’yi ilimize davet ettik. Turizm ürünlerimizle ilgili çekimler ve röportajlar yaptırdık. Artık dünya Afyon’u Al Jazeera’dan seyredecek. Valiliğimiz himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak etkili tanıtım çalışmalarınızı hızla yürütüyoruz.” dedi.
28 NİSAN’DA EKRAN BAŞINA
Al Jazeera’dan yapımcı ve sunucu Omar Kajram’ın hazırladığı haberler, röportajlar 28 Nisan PHazar günü saat 10 ila 11 arasında yayına sunulacak. Programların Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere 5 gün boyunca sabah saat 10-11 arası Arapça olarak yayınlanacağı öğrenildi. Programların TV’den sonra youtube, facebook, twitter’dan da paylaşımda bulunulacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme