• Haberler
  • Genel
  • Akyürek AKÜ’lü öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Akyürek AKÜ’lü öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Etik Topluluğu 'İçinizdeki Öküze Oha Deyin' konulu bir söyleşi düzenledi. Yazar Bülent Akyürek'in katıldığı etkinlik, ANS Yerleşkesi’nde bulunan Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonunda gerçekleştirildi Etkinlikte ilk olarak Topluluk Başkanı Enes Şahinkaya söz aldı. Şahinkaya, topluluklarını tanıtan bir konuşma yaptı. Kulübü tanıtan kısa film izlendikten sonra yazar Akyürek konuşmasını yaptı.Akyürek kitaplarını [&hellip]

Akyürek AKÜ'lü öğrencilerle buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Etik Topluluğu “İçinizdeki Öküze Oha Deyin” konulu bir söyleşi düzenledi. Yazar Bülent Akyürek’in
katıldığı etkinlik, ANS Yerleşkesi’nde bulunan Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonunda gerçekleştirildi

Etkinlikte ilk olarak Topluluk Başkanı Enes Şahinkaya söz aldı. Şahinkaya, topluluklarını tanıtan bir konuşma yaptı. Kulübü tanıtan kısa film izlendikten sonra yazar Akyürek konuşmasını yaptı.
Akyürek kitaplarını da tanıttığı konuşmasında “En son Afyonkarahisar’a geldiğimde burada büyük bir salonunuz vardı. Orada şahane bir izleyici vardı. Sahnede bile insanlar vardı. Muhteşem bir şeydi. Onunla üç yıl hava attım. Maşallah bugün de çok kalabalık. Arkadaşlar bu topluluğu yeni kurmuşlar, hayırlı olsun” dedi.
“MODERN DÜNYANIN
ÖCÜLERİYLE SAVAŞTIM”
Akyürek sözlerine şöyle devam etti: “Anti-modernizm üzerine kitaplarım mevcut. Bunlarla savaştım. Modern dünyanın öcüleriyle savaştım. Kişisel gelişim kitapları rafları yıkarken, onlarca yıldır, Türkiye’de ve dünyada insanlara bir proje gibi sunulurken, “İçinizdeki Öküze Oha Deyin” kitabım çıktı. Kitabın özü şuydu: Bu kişisel gelişim kitaplarında din, iman yok. Kişisel gelişim kitapları bir projedir. İçimize giren, İslam dünyasına giren, Ortadoğu’ya giren, her yere giren bir projedir. Çünkü dikkat edin, o kişisel gelişim kitaplarında kader yok. Her şey senin elindedir. Hep beynine, aklına güvenirsin. Şansa yer yok, kadere yer yok. Her şey senin elinde. Oysa biz devletlerimizi yürekle kurduk, kadere inanırız.”
Akyürek, söyleşinin sonunda izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken, kitaplarını da imzaladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme