• Haberler
  • Gündem
  • Akyalçın: Partimden Ve Meclis Üyeliği Görevimden İstifam Söz Konusu Değildir

Akyalçın: Partimden Ve Meclis Üyeliği Görevimden İstifam Söz Konusu Değildir

Afyonkarahisar Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Akyalçın, kamuoyunda gündem olan 'Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti' konusu hakkında basın açıklaması yaparak,  Partisi ve Meclis Üyeliği görevinden istifa etmediğini açıkladı.  

Afyonkarahisar Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Akyalçın, kamuoyunda gündem olan “Belediye Meclis Üyeliğinden İstifa Etti” konusu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

“İYİ PARTİ’Yİ TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Afyonkarahisar Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Akyalçın’nın açıklaması şu şekilde:  “Bir kaç gündür basının gündeminde yer alan Meclis Üyeleri istifaları konusu ile ilgili, sizlerle birlikte öğrendiğim konu hakkında hiçbir bilgim olmayıp, tüm yazılanların bilgim ve görüşüm dışında olmasından dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım, seçmenimizin vermiş olduğu oylar ile seçilmiş olmanın sorumluluğu içerisinde olduğumdan ve seçmenimize olan saygımdan dolayı, Partimden ve Meclis Üyeliği görevimden istifam söz konusu değildir. Belediye Meclisinde bağlı bulunduğum partimi “İYİ Parti’yi temsil etmeye devam edeceğimi ve görevimi süresi sonuna kadar yapacağımı bildiririm.”

Bakmadan Geçme