AKÜ’ye yeni dekanlar – Kocatepe Gazetesi

YÖK Genel Kurulu toplantısında, 60. hükümet döneminde devlet bakanı ve başbakan yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Nazım Ekren, İstanbul Ticaret Üniversitesine rektör olarak atandı Toplantıda, Eskişehir Osmangazi Üniversitesine rektör seçimi için Cumhurbaşkanlığına sırasıyla Prof. Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. Hasan Gönen, Prof. Dr. Yavuz Beşoğul’un isimlerinin bildirilmesi de karara bağlandı. 38 fakülteye dekan ataması [&hellip]

AKÜ'ye yeni dekanlar

YÖK Genel Kurulu toplantısında, 60. hükümet döneminde devlet bakanı ve başbakan yardımcısı olarak görev yapan Prof. Dr. Nazım Ekren, İstanbul Ticaret Üniversitesine rektör olarak atandı

Toplantıda, Eskişehir Osmangazi Üniversitesine rektör seçimi için Cumhurbaşkanlığına sırasıyla Prof. Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. Hasan Gönen, Prof. Dr. Yavuz Beşoğul’un isimlerinin bildirilmesi de karara bağlandı.
38 fakülteye dekan
ataması yapıldı
Genel kurul toplantısında, 38 fakülteye dekan ataması da gerçekleştirildi. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Dekan atanan fakülteler, üniversiteleri itibarıyla şöyle oldu:
Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesine Prof. Dr. Fatih Nuray, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Prof. Dr. Veysel Kula, Teknik Eğitim Fakültesine Prof. Dr. Hasan Çimen, Teknoloji Fakültesine Prof. Dr. Kubilay Aslantaş, Veteriner Fakültesine Prof. Dr. Abdullah Eryavuz (Kocatepe)

Bakmadan Geçme