• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’ye “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi

AKÜ’ye “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi

AKÜ Yabıncı Diller Yüksekokuluna “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Koordinatörlüğü tarafından 26 Eylül 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Avrupa Dil Ödülü Töreni ve Bilgilendirme Toplantısı” ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’na “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi. AKÜ Yabancı [&hellip]

AKÜ'ye "Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi" verildi

AKÜ Yabıncı Diller Yüksekokuluna “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Koordinatörlüğü tarafından 26 Eylül 2012 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Avrupa Dil Ödülü Töreni ve Bilgilendirme Toplantısı” ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’na “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi.
AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun “Afyon Kocatepe Üniversitesi Hazırlık Sınıflarında Verilen Yabancı Dil Eğitiminin Bilgi ve İletişim Teknolojileri ile Desteklenmesine Yönelik Öğrenci Tutumlarının Ölçülmesi” konulu projesi, “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” ile ödüllendirildi.
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Çiçek ile proje ekibinden Okt. Abdullah Saykılı ve Okt. Mehmet Koçyiğit, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ederek, kendisini almış oldukları belge ve törenle ilgili bilgilendirdiler. Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ise öğretim elemanlarını kutlayarak, elde etmiş oldukları başarıdan duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve bundan sonraki çalışmalarında da başarı dileklerinde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme